Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az első alkalom tényleg...

Az első alkalom tényleg mindig nagyon kellemetlen?

Figyelt kérdés

A barátaim többsége(mármint,akik már szeretkeztek) ezt állítja.Én még a közelébe sem állok a dolognak,meg barátom sincs most,csak érdekel.

15L

2012. febr. 6. 09:24
 1/5 BlackSword ***** válasza:
Ez azért sokban függ a partnertől is... Tapasztalt partnerrel nem kellemetlen... Meg hogy a Te fejedben mennyi a gátlás, és a méretektől is...
2012. febr. 6. 10:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Leginkább attól függ, hogy kivel és milyen körülmények között csinálod. Ha senki nem nyithat rátok és kívánod a párodat, akkor nem lesz kellemetlen, sőt. :)

Onnan tudod, hogy jó lesz, hogy szó szerint csavarni lehet a bugyidat, olyan nedves vagy.

Nekem orgazmusom is volt, mintjárt elsőre, és nagyon szép emlék. Igaz, hogy 20 éves voltam, és kivártam az "igazit". Persze NEM a férjemet, de kétszer meggondoltam, hogy kivel fekszem le, és utólag is úgy gondolom, hogy érdemes volt várni.

2012. febr. 6. 10:21
 3/5 anonim válasza:
29%

nekem fájt az első alkalom első 5 perce, utána nem...

de hozzá kell tenni, nem egy bébirépa volt :)

2012. febr. 6. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

10-20%-ban a lány alkatán ( a hüvely tágulékonysága) 20-30%-ban a fiú méretén (a pénisz vastagsága)és 60-70%-ban a körülményeken (nyugalom, bizalom, felszabadult, meghitt hangulat stb.) múlik, hogy fáj-e egyáltalán!

Nekem átlagos méretű péniszem van (vagyis nem extra kicsi) és mégsem fájt az 5 lányból egyiknek sem az első szex, akik megtiszteltek a bizalmukkal és a szerelmükkel, hogy ebben részem lehetett!

De csak akkor szabad megtörténnie, amikor a lány felszabadult, nem fél, nem feszült, erős szexuális izgalomban van!Hosszú orális előjáték után az orgazmus közelében lévő vagina sokkal tágultabb, nedvesebb és alkalmasabb a pénisz befogadására, mint különben! Ezt a pillanatot kell kihasználni és simán bedugni tövig! Menni fog fájdalom nélkül! 99,9%

2012. febr. 6. 15:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat,és hogy tapasztalatokról is meséltetek.:)

Lehet nagyon gyerekes kérdés,de felteszem: ha ennyire óvatosan,lassan csináljuk,a páromnak elég izgató lesz?

2012. febr. 8. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!