Mért van az hogy (többi lent)?
Figyelt kérdés
mért van az hogy egyre több a tini ribanc :D??? már nagyon rég fel akartam tenni ezt a kérdést:DD ti mit gondoltok eröl sztm egyáltalán nem normális hogy 13 évesen végig k"rja 1 foci csapat:DDD
a szilvásbukta meg finom!!
2012. febr. 5. 20:34
2/11 Dögi 

válasza:

Mert ez a divat ! Sajnos.... 22/F
3/11 anonim 

válasza:

mert egyre több a kis p..cs,aki ezt várja el,mert csak az a csaj a menő,aki azonnal hajlandó mindenre.
pár év és kinő majd belőle.
4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat hát amugy jah elégé szánalom az egész a fiatalság agy szinte lecsökent elégé :/
2012. febr. 5. 20:42
5/11 anonim 

válasza:

Ezt követeli a mai divat és sajnos sokan követik is pedig nem kéne.
6/11 anonim válasza:
Én nem szeretem az ilyen lányokat. Ha megtudom róla, hogy az elmúlt időben nem egyedül volt vagy hosszúkapcsolat volt, és rájövök, hogy minden 2. pasival lefekszik, akkor akármennyire is be fog jönni az a lány, akkor sem állok be a sorba 20 on akárhányadiknak, hogy megfektessem.
7/11 A kérdező kommentje:
igazatok van XD
2012. febr. 5. 20:55
8/11 TeyLaaa válasza:
A mai tiniken csak a 4-es metró nem ment még át :/
9/11 anonim 

válasza:

Mondjuk van a másik véglet akik meg nagyon sokáig szüzek maradnak bár ezzel viszont szerintem semmi baj nincs.
10/11 anonim 

válasza:

sajnos ez van a 11-15-16 éves kislányok szét teszik a lábukat az ugyanennyi idős kisfiúk meg kefélnek mert azt hiszik menők lesznek,nagyon gáz,hogy úgy viselkednek,mint ha buta ösztönlények lennének bár lássuk be sztem a legtöbb az is,eszetlen,felelőtlen,éretlen ösztönlény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!