Már több mint egy éve együtt vagyok a barátommal és nm tudom hogy lefeküjek-e vele vagy nem?
Hány éves vagy? És ő?
És hányszor találkoztatok az egy év alatt? (fontos kérdés, mert ha távkapcsolat, az is lehet, hogy csak éppen párszor...)
23/F
Ha még nem érzed rá magad készen (márpedig nem, mert ezt a kérdést feltetted) akkor szerintem ne :)
Nem baj, ha kicsit még vársz vele... fontos, hogy úgy érezd, már TE is alig várod, hogy megtörténjen... ne pedig az legyen, hogy ő van rajta, és az ő nyomására (csak mert szereted) inkább belemész, hogy ezzel is megadj neki mindent... fiatal vagy még, nem kell elkapkodni.
23/F
figyelj várj még,ez azt jelenti,hogy nem készültél fel,nagyon fiatal vagy,nincs abban semmi ha vársz,akár még egy évet is ha nem többet,ettől még szereted,nem szabad elsietni,majd érezni fogod magad,hogy mikor jön el az idő,de sztem még 1 évet várj csak jól jársz vele,nekem volt 4 barátom 15,17,18,19 évesen egyikkel sem éreztem,hogy akarom,majd már 19 évesen megismertem a már vőlegényemet,és nála már a 2. héten éreztem hogy itt az idő
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!