Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Már több mint egy éve együtt...

Már több mint egy éve együtt vagyok a barátommal és nm tudom hogy lefeküjek-e vele vagy nem?

Figyelt kérdés
Én szeretem meg teljes mértékbe megbízom benne csak nem merek semmit megtenni mert alapjába véve én egy visszahúzódó lány vagyok.
2012. jan. 30. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? És ő?

És hányszor találkoztatok az egy év alatt? (fontos kérdés, mert ha távkapcsolat, az is lehet, hogy csak éppen párszor...)

23/F

2012. jan. 30. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod eldönteni, akkor ne tedd meg. Biztos megvan az oka amiért nem akarod bármi másnál jobban.
2012. jan. 30. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
hát az az egy év nem kevés idő ha eddig tudott várni biztos nem egy éjszakára kellesz neki
2012. jan. 30. 17:23
 4/9 A kérdező kommentje:
16 leszek tavasszal. És szinte minden második nap találkozunk.
2012. jan. 30. 17:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha még nem érzed rá magad készen (márpedig nem, mert ezt a kérdést feltetted) akkor szerintem ne :)

Nem baj, ha kicsit még vársz vele... fontos, hogy úgy érezd, már TE is alig várod, hogy megtörténjen... ne pedig az legyen, hogy ő van rajta, és az ő nyomására (csak mert szereted) inkább belemész, hogy ezzel is megadj neki mindent... fiatal vagy még, nem kell elkapkodni.

23/F

2012. jan. 30. 17:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :D szerintem megfogadom.
2012. jan. 30. 17:27
 7/9 anonim válasza:
Én 21 vok és mégse volt szex az életemben...
2012. jan. 30. 17:41
 8/9 anonim ***** válasza:

figyelj várj még,ez azt jelenti,hogy nem készültél fel,nagyon fiatal vagy,nincs abban semmi ha vársz,akár még egy évet is ha nem többet,ettől még szereted,nem szabad elsietni,majd érezni fogod magad,hogy mikor jön el az idő,de sztem még 1 évet várj csak jól jársz vele,nekem volt 4 barátom 15,17,18,19 évesen egyikkel sem éreztem,hogy akarom,majd már 19 évesen megismertem a már vőlegényemet,és nála már a 2. héten éreztem hogy itt az idő

22L

2012. jan. 30. 19:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Gondolom, petting azért csak volt...Nem kell szegény pasinak prostihoz járni...:DD
2012. jan. 30. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!