18-évesen szűznek lenni?
Figyelt kérdés
Szerintem már ciki.2012. jan. 28. 19:30
11/21 anonim válasza:
Más a felfogás?? A link,trógerek között lehet, hogy ciki, de normális, korrekt emberek ezt egyáltalán nem tartják cikinek.. Menő ha egy kis csitri nem szűz? Inkább szánalmas
12/21 anonim válasza:
gondolom lány vagy, merre laksz?
13/21 A kérdező kommentje:
lány......
2012. jan. 28. 20:04
14/21 anonim válasza:
az aljanép közt ciki, ahol nemtudsz mással felvágni minthogy már mennyit dugtál...
értelmes emberek közt ez nem ciki... értelmes párt pedig nem találsz úgy hogy megdugatod magad pusztán azért mert ciki volt...
16/21 anonim válasza:
20 vagyok, szuz. Sose ereztem cikinek, es halistennek a barataim se. Ha ezt a kozeli barataid (gondolom azert nem hirdeted) cikinek tartjak, keress ujakat.
18/21 anonim válasza:
ez rettenetesen ciki! én már 14 évesen elvesztettem
19/21 anonim válasza:
Nem ciki szerintem. Maga a tény nem ciki.
Ciki csak az lehet, ha azért vagy még szűz, mert annyira buta vagy hogy senki nem akar veled járni. (remélem ez nem így van)
F22
20/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok buta!Se ronda.Magam se értem alakalmam volt rá de nem éltem vele :|
2012. jan. 30. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!