Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Baj ha nem olyannal "leszek...

Baj ha nem olyannal "leszek együtt" először akibe nem vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan mondják, hogy gondoljuk meg, kivel "veszítjük el"..Csak is azzal akibe szerelmesek vagyunk,mert megfogjuk bánni..Én együtt vagyok 2hónapja egy fiúval, szeretem, kedves, és vele tervezzük..Viszont nem érzem, hogy szerelmes lennék bele(ezt nem tudom máshogy megfogalmazni) de mégis odaadnám neki..Ki mit gondol az első aktusról?:)
2012. jan. 26. 21:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
hát én szerelmesen vesztettem el, kedves utolsó, és örök emlék marad. gondolom pasi vagy, vagy ha nem, akkor nőként neked sem volt részed ilyen csodás és intim dologban, mint az első együttlét azzal, aki az első nagy szerelmed^^ sajnálatos.
2012. jan. 26. 22:45
 12/19 anonim válasza:
nem baj, de nem biztos hogy jó döntés
2012. jan. 26. 22:57
 13/19 anonim ***** válasza:
50%

22:45:

Igen, férfi vagyok. De egyébként én is egy olyan lánnyal vesztettem el, akivel szerelmesek voltunk, de ennek ellenére bennem nem hagyott túl mély nyomot, már alig emlékszek rá. Mondjuk már több mint 10 éve volt.

2012. jan. 26. 23:01
 14/19 anonim válasza:
azzal veszted el akivel akarod....
2012. jan. 26. 23:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

férfiakat másképp nevelik, beléjük nem sulykolja senki, hogy szerelemből kell elveszteni, vagy hogy erkölcstelenség az egyéjszakás kaland, vagy ha sok nővel vagy...

nőknél a neveltetés is más, ezért a felfogás is. ezt el kell fogadni.

persze a kérdező azzal csinálja, akivel akarja, nem kell nagy dobra verni, csak aztán nehogy megbánja.

2012. jan. 26. 23:24
 16/19 anonim válasza:
Ha nem vagy szerelmes, és nem is akarsz bele szerelmetesedni, akkor ne tedd. Szex hatására olyan hormonok válnak ki, melyektől jobban vonzódsz az akcióban résztvevő személyhez. Láttam a spektrum tv-n. :)
2012. jan. 27. 14:27
 17/19 anonim ***** válasza:
54%

tipikus ri banc vagy

ezen már senki sem lepődik meg

2012. jan. 27. 19:26
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat megint!!!:) Igen sokan máshogy vélekednek erről a dologról, nagyon sok ember szerelmesen vesztette el, csak félek, hogy mikor találok rá, mert úgy tökéletes, ha másik fél kölcsönzi ezt a szerelmet! :( :)

Ribanc vagyok 18évesen valószínű!:S

2012. jan. 28. 12:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szabad olyannal lefeküdni akibe nem vagy szerelmes, később bánni fogod.
2012. jan. 28. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!