Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem vagyok szerelmes? 1 éve vagyunk együtt a barátommal. Ő 20 éves, én 16.
Eleinte nagyon jól megvoltunk, annyira imádtam! Egyszer megcsaltam, smároltam egy fiúval.. bár ekkor még nem mondtuk ki, hogy együtt vagyunk, és nagyon az elején volt.. de ő ezt nem tudta elfelejteni, 3 hónapja elutaztam barátnőmmel 10 napra nyaralni.. mire hazajöttem közölte velem, hogy smárolt egy lánnyal, és a fejemhez vágta, hogy " semmi sem tart örökké, nem de? :) " köpni nyelni nem tudtam.. utólag elmondta, azért mondta ezt, mert tudta, hogy nem fogok neki megbocsátani.. De ami a legjobban bántott, hogy azt mondta, 10 nap alatt nem nagyon gondolt rám és nem hiányoztam neki.. Most mégis megint együtt vagyunk, visszasírta magát.. állítja, hogy szeret és nem akar elveszíteni, nem tudom hihetek-e neki.. Próbáltuk egymás nélkül (még a megcsalás után) én nem őrülnék bele.. Annyi fájdalmat okozott már nekem, hogy minden érzést kioltott belőlem! Soha nem gondoltam volna, hogy képes megcsalni.. Nem vagyok már szerelmes? Nem hiszem el neki, hogy szeret!
16/L
Nem, nem vagy belé szerelmes! Hagyjad! Jóéjt! :)
Mindössze azért foglalkoztat mert egy évig együtt voltatok.. meg persze, senkinek sem tetszik,ha így dobják el! De hidd el, jobb lesz neked nélküle!:)
Hidd el van jobb dolgom, de most épp ez foglalkoztat! :)
Igenböszme..
Szakíts vele szerintem.
Nincs értelme ezek után,így folytatni ezt a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!