Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem vagyok szerelmes? 1 éve vagyunk együtt a barátommal. Ő 20 éves, én 16.
Eleinte nagyon jól megvoltunk, annyira imádtam! Egyszer megcsaltam, smároltam egy fiúval.. bár ekkor még nem mondtuk ki, hogy együtt vagyunk, és nagyon az elején volt.. de ő ezt nem tudta elfelejteni, 3 hónapja elutaztam barátnőmmel 10 napra nyaralni.. mire hazajöttem közölte velem, hogy smárolt egy lánnyal, és a fejemhez vágta, hogy " semmi sem tart örökké, nem de? :) " köpni nyelni nem tudtam.. utólag elmondta, azért mondta ezt, mert tudta, hogy nem fogok neki megbocsátani.. De ami a legjobban bántott, hogy azt mondta, 10 nap alatt nem nagyon gondolt rám és nem hiányoztam neki.. Most mégis megint együtt vagyunk, visszasírta magát.. állítja, hogy szeret és nem akar elveszíteni, nem tudom hihetek-e neki.. Próbáltuk egymás nélkül (még a megcsalás után) én nem őrülnék bele.. Annyi fájdalmat okozott már nekem, hogy minden érzést kioltott belőlem! Soha nem gondoltam volna, hogy képes megcsalni.. Nem vagyok már szerelmes? Nem hiszem el neki, hogy szeret!
16/L
#13.
Valószínűleg így van!
De valópószínűleg már nem is aktuális...
Ennyi, ott kell hagyni, ilyenkor kell jól dönteni!
Megismertem egy lányt DC-n. 3 éves kapcsolata volt, de látszott, hogy nem normális kapcsolat. Majdnem ugyan az volt a helyzet, csak nem 16 hanem 17... Nagyon édes lány, viszont nem értem, hogy tudott bizalmat szavazni 3 éven át a kapcsolatának. Mesélte, hogy más lányal volt, stb... Ő tényleg szerette, és megbízott benne gondolom... aztán ilyet csinál vele. Ezek az emberek nem érdemlik meg ezeket a csajokat. Vagy ha fordított eset van, az is ugyanez, ha a lány a bűnös. Kihasználni nagyon csúnya dolog ilyen lányokat. Mindenki aki ilyen bizzonytalan helyzetben van: hidd el kislány, nem véletlenül ilyen furcsa ez a kapcsolat...
Először a lány azt mondta nekem, hogy nincs senkije, mintha tényleg esélye sem lenne senkinél. Ez akkor volt, mikor elkezdtünk beszélgetni. Visszanézve a facebook-ját volt valakivel egy kapcsolata, egy bejegyzés 2 héttel azelöttről, mikor elkezdtünk beszélgetni, és azt mondta, neki aztán nincs senkije, és senki sem akarja őt. De ez nem a 3 éves kapcsolata darabkája, ez amit még nekem nem is mondott erről semmit, de nem az az ember. Majd 1 hónappal késöbb állította be a kapcsolati státuszát, majd azt is, kivel van kapcsolatban. És mivel már nekem mondta az az 1 hónap alatt, hogy nagyon szeret, és kár, hogy nem lehetünk kapcsolatban. Ezért én hittem azt, hogy "megcsal", legalábbis hazudott. Pedig nekem teljesen igazat mondott, minden rendben volt. Azzal a fiúval nem volt minden rendben. Egy hónap sem telt belé, eltünt a kapcsolata, majd kb hetente váltakozott. Ha ez tényleg az, amire gondolok (hetente szakítgatgattak, és kisebb problémák voltak) nagyon furcsa volt, tudtam, hogy valami nincs rendben, majd 3 hónap után megtörtént az igazság: végleges szakítás, azóta egyedülálló is a státusza, de mondta is, hogy véglegesen szakított. Ezt nekem akkor merte bevallani, pedig én persze végig láttam a státuszát, és tudtam, hogy valami nincs rendben. És igazam volt, nem volt semmi rendben. De mivel teljesen mást érzett irántam, (igazából tényleges érzelmeket táplált) rájött, hogy ennek a furcsa 3 éves kapcsolatnak nincs helye... El sem merem képzelni, hogy mi lettt volna, ha én vagy esetleg más nem ébreszti rá erre. Nagyon örülök, hogy megmentettem. Csak felesleges lett volna azt tovább húzni, ez is túl sok idő volt már, 3 év... durva, hogy valaki 3 éven át így ki tud használni egy lányt. Ez teljesen egyértelmű, kihasználta a lány kedvességét.
Végül is, mi ebből a tanulság? Ha a másik fél gyanúsan nem tesz semmit a jó kapcsolatért, és teljesen egyértelmű, hogy semmi nem jó, vagy valami nincs rendben egy kapcsolatban... nem támogató a kapcsolatban? Akkor bármennyire is fáj a látszólag erős kapcsot kikapcsolni, sajnos ez a sorsa, előbb-utóbb, és inkább előbb, mint mégtöbb fájdalmon és csalódáson át utóbb...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!