Baj ha nem olyannal "leszek együtt" először akibe nem vagyok szerelmes?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan mondják, hogy gondoljuk meg, kivel "veszítjük el"..Csak is azzal akibe szerelmesek vagyunk,mert megfogjuk bánni..Én együtt vagyok 2hónapja egy fiúval, szeretem, kedves, és vele tervezzük..Viszont nem érzem, hogy szerelmes lennék bele(ezt nem tudom máshogy megfogalmazni) de mégis odaadnám neki..Ki mit gondol az első aktusról?:)2012. jan. 26. 21:52
1/19 anonim válasza:
bolhából elefánt. semmi nagy dolog nincs benne szerintem. legalábbis nálam nem volt
2/19 anonim válasza:
Én nem tenném, de ez én vagyok...
3/19 Nazira válasza:
Ez 1 fontos lépés az életedben biztos, h később nem bánod meg, h pont ő? Ezt kérdezd meg, szerelem szeretni hát majdnem 1... Nem mindenki szerelmes abba akivel elveszti de szereti annyira, h neki adja oda magát elsőnek...
4/19 anonim válasza:
Nagyon fontos lépés az életedben így azt mondom jól gondold át. Ha nem is vagy belé szerelmes, valami szinten legalább vonzódásnak kell lennie. Mondjuk a döntés a tiéd, én igaz nem tenném de ezt úgyis te fogod eldönteni. 26/l
5/19 anonim válasza:
Ha jól sejtem bőven 18 alatt vagy. Így igen, eléggé baj. De ez a te bajod, nem a mienk...
6/19 anonim válasza:
Kizársz az életedből egy boldog pillanatot! Ne tedd csak azért, mert más már megtette. Hidd el hogy sok csaj csak mondja, hogy már nem szűz, mert szégyenli. Szégyenli azt, ami a múltban erény volt.
Jön a szerelem, hidd el. Én is itt találkoztam vele a közértben.
7/19 anonim válasza:
"Baj ha nem olyannal "leszek együtt" először akibe nem vagyok szerelmes?" Ha nem olyannal kefélsz, akibe nem vagy szerelmes, akkor nyilván olyannal kefélsz akibe szerelmes vagy. Csak szólok.
8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Igen tudom utólag, hogy elírtam!:)
2012. jan. 26. 22:16
9/19 anonim válasza:
majd akkor fogod megbánni, ha olyannal leszel együtt, akibe tényleg fülig szerelmes vagy, és akkor majd sajnálni fogod, hogy nem neki adtad oda magad, hanem egy olyan embernek, akik csak szerettél...
10/19 anonim válasza:
Fontos lépés.. francokat, 10 év múlva már kb. arra se emlékszel, milyen volt :D Nem olyan nagy ügy ez, ha szimpi a srác, meg kívánod, akkor simán, nem muszáj ahhoz fülig szerelmesnek lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!