Kb 1 hónapja lefeküdtem a barátommal védekeztünk és már meg kellet volna jönnie de még minidg semmi már 5 napja késik ez miért van?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 17:01
11/12 anonim válasza:
7es vagyok, ha gumival védekeztetek,és nem vettetek észre semmi szokatlant,akkor terhes nem lehetsz. Ha nem állt be még rendesen a menzeszed,akkor ez az öt nap késés nem jelent semmit. Lehet stressztől,izgalomtól,stb.
12/12 anonim válasza:
Istenem mit kell itt riogatni... Ehhez értetek csak. Én barátnőmmel volt olyan 1 hónap teljesen kimaradt neki, mi is azt hittük ezt megszívtuk, de nem volt terhes, rengeteg dologtól késhet, pláne a stressztől vagy életmód változtatástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!