Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mért késik a menszeszem ha...

Hihi94 kérdése:

Mért késik a menszeszem ha rendesen védekeztünk? 2-3 napot késik

Figyelt kérdés
16 éves lány vok 2 hete fekütem le a btommal, rendesen védekeztünk ovszerrer, nem szakat ki és nem belém ment el, de még is késik a menszeszem, de érzem a jeleit de mitöl van ez létszi segitsetek és (normális választ várok)
2010. júl. 15. 13:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem tette be egyszer se gumi nélkül??
2010. júl. 15. 13:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Mindig gumival védekezünk de kihuza és ugy megy el a gumiban
2010. júl. 15. 13:25
 3/11 anonim ***** válasza:
A szex hormonális változásokat idéz elő, emiatt késik. Nyugodj meg.
2010. júl. 15. 13:25
 4/11 anonim ***** válasza:
akkor nincs gond.. de mindig védekezzetek gumival, amig nem szedsz tabit!!!!
2010. júl. 15. 13:26
 5/11 anonim válasza:
ez a kánikula is befolyással lehet a szervezetedre. Nekem is késik már 1 hete...és én is érzem a jeleit...nyugi..ne idegeskedj mert akkor az is rátehet még.
2010. júl. 15. 13:27
 6/11 anonim ***** válasza:
ez teljesen természetes. még elég fiatal vagy ahhoz, hogy ne álljon be rendesen a ciklusod. főleg a szex ugye hatással van a hormonrendszeredre, ami hatással lehet a menstruációs ciklusodra.. én lassan 21 éves vagyok és még mindig megesik, hogy csúszik pár napot. szerintem ne aggódj!!
2010. júl. 15. 13:27
 7/11 A kérdező kommentje:
És mikor fog megjönni??
2010. júl. 15. 13:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezt senki se tudhatja itt, légy türelmes :)
2010. júl. 15. 13:29
 9/11 anonim ***** válasza:
ha nem tette be gumi nelkul, akkor nincs gond.. csak a stressztől késik. ha nem lett volna gumi, akkor lenne gond, de igy nincsen.. :))
2010. júl. 15. 15:10
 10/11 anonim válasza:
semmi okod a félni tudod a szeretkezés felborítja a hormonokat és így késhet a mikulásod de ha meg akarsz nyugodni akkor vegyél egy tesztet dm-be 400ft ha jól emlékszem nekem 4 hetet késett azt vettem egy terhességi tesztet reggel megcsináltam, negatív lett és aznap este megjött...másrészt alapjáraton ne stresszelj mert akkor nem fog megjönni egyhamar ne gondolj rá és ne idegeskedj, hidd el minden rendben lesz
2010. júl. 15. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!