Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Védekeztünk és nem ment el...

Védekeztünk és nem ment el bennem, miért késik?

Figyelt kérdés
A barátommal szeretkeztünk méghozzá először.Igazából nagyon fájt nem csináltuk sokáig :( Ne ment el bennem,hiszen utána orálisan elégítettem ki.Mielőtt megkérdezné valaki védekeztünk-e a válaszom igen óvszerrel.Nem értem.Miért nem jött még meg?Pár napja késik.17/L
2010. jan. 6. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

a)mert ez volt az első alkalom és ilyenkor megesik, hogy késik,

b)idegeskedsz és ezzel befolyásolod a menzi késést.

L19

2010. jan. 6. 17:59
 2/5 anonim válasza:
Megesik, hogy késik. Sokszor lesz még ilyen, ne aggódj
2010. jan. 6. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt,hogy egy hónapot késett és mint utána rájöttem halál ideges voltam és amiatt volt!Amúgy tényleg többször megesik!Szóval nyugi:)
2010. jan. 6. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:

ha nem szakadt el az óvszer (tudom, nem ment el de az előváladékban is lehetnek spermák) akkor valszeg tényleg csak ideges vagy, nyugi majd megjön.

17/L

2010. jan. 6. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:
amikor én elveszítettem, akkor nekem sem jött meg,egész hónapbban.. mondjuk ideges is voltam, lehet azé sem jöt tmeg.. aztán rá egy hónapra... megjött... a vérzésem:))))) szal no para
2010. febr. 12. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!