Kb 1 hónapja lefeküdtem a barátommal védekeztünk és már meg kellet volna jönnie de még minidg semmi már 5 napja késik ez miért van?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 17:01
4/12 A kérdező kommentje:
de szűz voltam..ennek lehet hozzá valami köze ? 16
2012. jan. 24. 17:07
5/12 anonim válasza:
Mert idegeskedsz és rakoncátlan a ciklusod.
6/12 A kérdező kommentje:
terhes szerintem tuti nem lehetek védekeztünk nem bennem élvezett el meg nincs hányingerem nem fáj a fejem a hasam nem vagyok kívánós..ez lehet azért is mert még szűz voltam ?
2012. jan. 24. 17:12
7/12 anonim válasza:
Amennyiben azzal "védekeztetek", hogy nem benned ment el,annyiban van rá esély. Milyen módszert használtatok, hány napos a ciklusod, hanyadik napján történt a dolog..stb. Ezeket írd le, utána tudunk esetleg segíteni. :)
8/12 A kérdező kommentje:
gumit is használtunk.
2012. jan. 24. 17:39
10/12 anonim válasza:
Ha nem benned ment el és gumiban nem benned akkor semmiképp nem lehetsz terhes, de ezt írhattad volna hamarabb is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!