Megtennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Ha valaki még 21-22 éves, nem volt nőve, és lenne lehetősége, de egy húsz évvel idősebb nővel, jó ötlet lefeküdni vele? Sokan mondják, hogy az érett nők jobbak is, meg szeretném, csak nem tudom, később ez nem lenne-e ciki. Későbbi barátnő mit tartana cikibbnek, ha még szűz lennék vagy ha egy érettebb nővel történne az első?2012. jan. 23. 15:49
12/20 anonim válasza:
tedd meg, nem érdekel, hogy előttem kikkel volt, ő dolga 21L
13/20 karyy károly válasza:
A szexet igenis meg kell tanulni ...tedd meg nyugodtan ,less el mindent tanulj meg mindent és utána nem reklámozd honnan a tudásod ...ennyi a lényeg :)
14/20 anonim válasza:
Hát sztem ne,az anyád lehetne!!!Nem tudsz egy korodbeli lányt összeszedni???
"a szex csak szex" ez lehet h igaz,de csak nálatok,fiúknál....
15/20 anonim válasza:
Minden lukra lőni kell még szabad vagy,persze ami tetszik.
16/20 anonim válasza:
Itt mondják sokan, hogy a leendő barátnődnek/szerelmednek nem sok köze lesz hozzá hogy kivel veszítetted el. Természetesen lehet, hogy ez így van, de nem biztos hogy olyan szerencsés vagy hogy találsz egy nem hisztis lányt. Én fiatalabb vagyok mint te de baromi fltékeny és én már azon is tuti kiakadtam volna és nem tudtam volna feldolgozni, ha a barátom rajtam kívül mással lefeküdt volna. Hidd el a legjobb dolog szerelmesen 'szerelmeskedni' először. Az lesz életed egyik legboldogabb napja, benned lesz az izgalom, és a szerelem, és ez a kombó hidd el baromira jó érzés lesz. Én mondom neked, nem éri meg elsietni csak a szex miatt, mert az az egy nap, amikor a szerelmeddel történik meg az első, annál nincs jobb szex. Örökre emlékezni fogsz rá, és komolyan egy öreg nőre akarsz emlékezni egy életen ás a lehetséges 'igazi' helyett?:O lehet régimódi vagyok vagy ckiki/gáz de én így gondolom 16 éves fejjel.
17/20 anonim válasza:
Alapvetően semmi kivetnivalót nem látok abban, hogy lefeküdj vele, de hogy csak azért tedd, vagy ne tedd, mert gáz, az szerintem szánalmas. Ha akarsz vele szexelni, akkor szexelj. Ha nem, akkor ne. Csak el tudod dönteni.
18/20 anonim válasza:
Sokkal jobb, mint ha prostituálttal veszítenéd el. Ha akarod, tedd meg. Csak ne legyen félreértés, hogy a nő esetleg többet akar.
19/20 anonim válasza:
én megtenném, ami jó azt csinálni kell
20/20 anonim válasza:
pfff...semmi keppen ne tedd meg...az erettebb csajok teleg jobbak meg erettebbek is de a 20 ev mar nagyon sok...akor mar ha annyira el akarod veszteni felcsinalsz akarkit(nem sertesnek szanom nehogy felreertsd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!