Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megtennétek a helyemben?

Megtennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Ha valaki még 21-22 éves, nem volt nőve, és lenne lehetősége, de egy húsz évvel idősebb nővel, jó ötlet lefeküdni vele? Sokan mondják, hogy az érett nők jobbak is, meg szeretném, csak nem tudom, később ez nem lenne-e ciki. Későbbi barátnő mit tartana cikibbnek, ha még szűz lennék vagy ha egy érettebb nővel történne az első?
2012. jan. 23. 15:49
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
nem volt nővel nem nem volt nőve természetesen.
2012. jan. 23. 15:50
 2/20 anonim ***** válasza:
Hát én nem tenném.
2012. jan. 23. 15:52
 3/20 cghdvf válasza:
93%
Én szeretem az idősebb érett csajokat de a 20 év már sok! (már az anyukád lehetne!)
2012. jan. 23. 15:53
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Az én exem jó ideig egy 20 évvel idősebb nőnek volt a szeretője. Azóta se tudott túllépni ezen, és mindenkibe őt keresi. Engem is megcsalt egy "mamival".

24/n

2012. jan. 23. 15:55
 5/20 anonim ***** válasza:
Attól h 1x lefekszel valakivel nem leszel ügyesebb. Hogy kivel vesztetted el és hogyan az meg a magánügyed, nem kell róla beszámolni részletesen.
2012. jan. 23. 15:55
 6/20 anonim válasza:
szerintem tedd meg bónem lesz bajod tőle,csak ne legyél szerelmes belé
2012. jan. 23. 16:41
 7/20 cghdvf válasza:
Ha szexuálisan vonzónak találod akk megteheted, de én semmi kép sem csinálnám, mert sok a korkülönbség!
2012. jan. 23. 16:46
 8/20 anonim válasza:
Anno én is majdnem ennyi korkülönbséggel... Tök normális pasinak tartom magam azóta is, és azóta is minden kapcsolatom velem kb. egykorú volt. Tehát ez nem gond. Azt azért tisztád magaddal és vele is, hogy nem kapcsolatot akarsz. Vagy akarhatsz azt is, azt viszont szerintem senki sem ajánlja hosszú távon. Vagy lesz, aki igen, de akkor nagyon észnél kell lenned végig. Szóval szerintem hajrá.
2012. jan. 26. 15:26
 9/20 anonim válasza:

A későbbi barátnőnek nem sok köze van hozzá. ezt jegyezd meg most, és jusson eszedbe amikor kell.

Köszönje meg, ha valaki megtanított rendesen a szakmára.

2012. jan. 26. 15:31
 10/20 anonim ***** válasza:

A két előttem szólóval egyet értek. Sztem menj bele, ez csak szex. Minél több, annál jobb. Az meg, hogy öreg, hát ne dicsekedj vele és kész. Senkinek semmi köze nincs hozzá. Azt meg nem értem, hogy miért lenne gáz. Az a gáz, ha elviszed a diszkóba, vagy megcsalod vele a 20 éves bomba nődet. Na az gáz! De nem az, hogy megdugod?! A szex az csak szex. A szerelmeskedés meg megint más, még ha biológiailag ugyan az is a folyamat, de lélekben más. Ha meg majd megtalálod a szerelmed és szerelmeskedni fogtok, nem árt, ha szexelni már tudsz!!

19L

2012. jan. 26. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!