Úgy érzem készen állok rá. Akarom. Ti megtennétek a helyemben?
1 hónapja vagyok együtt a barátommal, de csak 2szer találkoztunk eddig(ő az ország másik felében él..:S). Hétvégén itt alszik és úgy érzem én már le akarok vele feküdni. Azt hittem min. fél év lesz, de elég érettnek érzem magam hozzá és nem érzem ,hogy még több időre lenne szükségem. Egyébként 2 hónapja ismerem .. Ti mit gondoltok erről?
17/L ő 22
Mivel felteted ezt a kérdést ez azt jelenti bizonytalan vagy vagyis még nem vagy kész rá.
2x találkoztatok még nincs itt a szex ideje és ezt sztem te is tudod :)
Szerintem ne tervezz el semmit,legyen spontán az egész,ha megkívánjátok egymást,akkor lefekszel vele,ha nem,akkor is együtt vagytok,érezheted,ölelheted.
Jön majd az magától,már most rá stresszelsz,nem szabad...
Neki se említsd a témát..pl."szerinted megtegyük?"
A helyzet majd adja magát!
23/L
1. Sose alapozz arra hogy mások mit mondanak amikor a szexualitás kerül szóba!!!!! Ezt sose hagyd!
2. 17 évesen én már aznap ágyba bújtam volna veled, ha szimpatikusnak találtuk volna egymást!
3. Azt tedd amit szeretnél, függetlenül attól, hogy ki szerint (beleértve téged is) helyes-e!
Ne aggódj! Bármit is teszel, nem fogod megbánni, kivéve ha éátver a srác. De ha csak azért feküdnél le vele mert szereted, és nem azért mert kívánod akkor meg is érdemled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!