Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Úgy érzem készen állok rá....

Úgy érzem készen állok rá. Akarom. Ti megtennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyok együtt a barátommal, de csak 2szer találkoztunk eddig(ő az ország másik felében él..:S). Hétvégén itt alszik és úgy érzem én már le akarok vele feküdni. Azt hittem min. fél év lesz, de elég érettnek érzem magam hozzá és nem érzem ,hogy még több időre lenne szükségem. Egyébként 2 hónapja ismerem .. Ti mit gondoltok erről?

17/L ő 22

2010. jún. 29. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
tévedsz csak 5 hónap lesz!!!
2010. jún. 29. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt neked kell tudni , ha szeretnéd csináld :) Már nem vagy olyan fiatal , sztem ebben a korban már nyugodtan lehet nemi életed.
2010. jún. 29. 20:23
 3/8 anonim válasza:
100%

Mivel felteted ezt a kérdést ez azt jelenti bizonytalan vagy vagyis még nem vagy kész rá.

2x találkoztatok még nincs itt a szex ideje és ezt sztem te is tudod :)

2010. jún. 29. 20:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez meg tul korai lenne...nem tart olyan reg a kapcsolatotok,es nehogy aztan megband amit tettel. Meg nyugodtan varhatsz!!! Van idod szexelni. Varj meg egy kicsit es nezzd milyen iranyba halad a kapcsolatotok. Ha minden rendebn lesz akkor tedd meg. De meg NE...hidd el nekem jobb ha nem. De ha megis ugy dontenel,ne feledd a vedekezest es teljesen legyel ra felkeszulve lelkileg is.
2010. jún. 29. 20:30
 5/8 Timi: ) ***** válasza:
100%

Szerintem ne tervezz el semmit,legyen spontán az egész,ha megkívánjátok egymást,akkor lefekszel vele,ha nem,akkor is együtt vagytok,érezheted,ölelheted.

Jön majd az magától,már most rá stresszelsz,nem szabad...

Neki se említsd a témát..pl."szerinted megtegyük?"

A helyzet majd adja magát!

23/L

2010. jún. 29. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

1. Sose alapozz arra hogy mások mit mondanak amikor a szexualitás kerül szóba!!!!! Ezt sose hagyd!

2. 17 évesen én már aznap ágyba bújtam volna veled, ha szimpatikusnak találtuk volna egymást!

3. Azt tedd amit szeretnél, függetlenül attól, hogy ki szerint (beleértve téged is) helyes-e!

Ne aggódj! Bármit is teszel, nem fogod megbánni, kivéve ha éátver a srác. De ha csak azért feküdnél le vele mert szereted, és nem azért mert kívánod akkor meg is érdemled!

2010. jún. 29. 20:54
 7/8 199303 ***** válasza:
hát nálunk ugyanez a dolog a barátommal csak anyi a különbség h mi 2külön országba lakunk:( :'( a korunk ugyanannyi mint nektek:D
2010. jún. 30. 16:24
 8/8 199303 ***** válasza:
utolso voltam és mi 3honapja vagyunk együt
2010. jún. 30. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!