Honnan tudom, hogy ő készen áll-e már rá?
Figyelt kérdés
A pasim 1 évvel fiatalabb nálam, én már akarnám a dolgot, de nem tudom, hogy ő hogy van ezzel. Mikor együtt alszunk pl bulikban/után tapinál sosincs több, vagy ha nálunk van, akkor se. Kérlek írjatok olyan tapasztalatokat, ahol a csaj volt az idősebb. 17/L2011. jún. 22. 13:46
1/9 anonim válasza:
Szia!
Én is egy évvel idősebb vagyok a barátomnál. Amikor összejöttünk és 16 voltam, ő 15. :) Mondjuk az a "gáz", hogy én még így is sokkal szégyenlősebb voltam anno, és ő fűzögetett! :)
2/9 anonim válasza:
Hát ez attól is függ h mennyi ideje vagytok együtt!
Ha régóta akk egyszerűen mond meg neki h jó lenne ha megbasznál (finoman mond :) )
3/9 anonim válasza:
Vedd a kezedbe az irányítást, mint "tanárnéni". :D
5/9 anonim válasza:
Az én barátom 13 volt mikor összejöttünk én pedig 14. Tudom elég korai és ezért is történt h másfél év után szakítottunk és egy évig külön voltunk. Most viszont már megint majdnem egy éve együtt vagyunk. :)És nálunk is van h hiába voltam én az idősebb mindenben ő volt a kezdeményező :D
6/9 anonim válasza:
szerintem - ahogy irtad buli után - mássz rá és sugd a fülébe:,,csináljuk''
a nők szokták mondani minden férfit csak a sex érdekel... ez alapján simaügy
7/9 anonim válasza:
Mindennek a kommunikáció az alapja, ennek meg pláne. Ne érezd cikinek és ő sem fogja, beszélj róla.
8/9 xdj válasza:
b0lfasz csavo:))...lehet meleg..vagy lehet nm all fel neki
9/9 anonim válasza:
ha 2 ember együtt jár, a szex magától értetődő dolog, nem ilyen hogy együtt alszunk de még nem csináljuk stb. hülyeség..ha ő nem kezdeményez akkor még nyilván nem elég érett hozzá, de ez igy nem túl normális szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!