Én egy 29-éves pasi vagyok és még mindig szüz. Sosem volt még barátnőm. Pedig igen helyes pasi vagyok és egyszerüen nem kellek senkinek. Pedig jogsi, kocsi mindenem megvam. Egyszerüen nem értem. Velem lenne a baj? SOS.
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 14:28
11/17 anonim válasza:
Én is ugyanígy állok , mert nem kezdeményezek. Ez van
12/17 lizzi77 válasza:
Te figyelj, az jó dolog, hogy van autód meg minden, de:1. ha éppen nem az autódban ülsz, akkor ez nincs rád írva, 2. ez egy értelmes nőnemű egyed meghódításához nem kell, illetve nem érdekli, hogy van-e verda a feneked alatt.3. valszeg egy kicsit antiszociális vagy, ill. "nem akarok társat" jeleket sugárzol, így még közeledni sem mernek a lányok.
14/17 anonim válasza:
Nem lehet, hogy egy picit el vagy szállva?
Vagy miért nem jársz el szórakozni ahol lehet ismerkedni. Szólíts le embereket!!
15/17 anonim válasza:
Szerintem önbizalomhiány,és túlzottan zárkózott lettél. Meg így a harminchoz közeledve: lehet,hogy a szüzesség is frusztrál. Pedíg a szüzesség a legkissebb probléma,a nagyobb gond a zárkózottság és önbizalomhiány. Ez a kettő nem csak a szüzességtől függ! Akkor is meglenne,ha már nem lennél szűz,legfeljebb nem annyira. Azt meg ne mond,hogy nem kellek senkinek! Biztosan így van? Gondold ezt át!
16/17 anonim válasza:
Rengeteg pasi van aki nem kell senkinek (köztük én is), szóval simán elképzelhető
17/17 anonim válasza:
Ki mondta, hogy helyes vagy? Jogsi?kocsi? Es anyaddal laksz gondolom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!