Hogy helyes ha hάzassάg előtt vagy hάzassάg utάn veszitjűk el a szűzességet?
Figyelt kérdés
????2012. jan. 17. 12:13
1/15 Macs1209 válasza:
Rajtatok múlik.... Nincs helyes/helytelen.
2/15 anonim válasza:
Közvetlenül a "szüzesség" szó helyes írásmódjának elsajátítása után.
3/15 anonim válasza:
szerintem addig ne gondolkodj ilyesmin, amíg egy ilyen egyszerű mondatot nem tudsz leírni
4/15 anonim válasza:
szerintem ágyat se veszel úgy, hogy nem próbáltad ki, mert ha nem tetszik, akkor vagy el kell viselned életed végéig, vagy dobhatod ki a kukába. úgyhogy szerintem előtte.
6/15 anonim válasza:
Hát aki házasság után..annak csak annyit mondok hogy nem tudja miből maradt ki.A szex az egyik legjobb dolog :D
7/15 anonim válasza:
Amikor ti jónak látjátok,senki nem döntheti el helyetted és a párod helyett,hogy mi a helyes.Csináljátok úgy,ahogy nektek jó.
8/15 anonim válasza:
Mindenképpen jó, ha tudod hogy mire számíts a partneredtől, összeilletek-e.
DE
Az ilyesmi vallási kérdés is szokott lenni, az meg tényleg csak a lelkiismereteden múlik és mindenképp a te saját döntésed.
10/15 anonim válasza:
én tuti előtte fogom elveszíteni :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!