Mit gondolhatok egy olyan lányról, akinek 14 évesen 24 éves barátja volt, mindennemű orgiát kipróbáltak 2 hónap alatt?
Nem, csak nem tudom, hogy érdemes-e lépni a csaj felé (kapcsolat nyitás terén). Mert nekem nem csak arra kéne.
De így viszont már undorodok tőle kb.
Kettővel felettem lévőnek:
Azért Berlusconit megverni elég nagy bátorság lenne. :D
tegnap 23:46
Már miért lenne gáz?
Nem árt vele senkinek sem és főleg neked nem! Ellenben örömet szerez másoknak!
Ja, hogy neked viszont nem, és ezért vagy irigy?!
Nem is ismered azt a lányt!!! Azt sem tudod h mennyire kedves szerethető vagy rendes csaj akitől mondjuk sokat kaphatnál. Lehet h példás anya és jó feleség lenne belőle, de téged ez nem érdekel, csak az h mennyit szexelt másokkal és h veled meg még nem... Mit tudsz róla ezen kívül? Ami nem biztos hogy igaz is! Sok alaktomos rosszindulatú ember van aki sokmindent híresztel a másikról! Inkább ahhoz lenne eszed h nem mások sunyiságának hiszel hanem veszed a fáradságot és megismered a csajt mielőtt képet formálsz róla!
Amúgy meg ha szereti a pélót az csak jó egy csajnál! Egy gátlásos visszafogott csaj közel sem nyújtana akkora élvezetes kapcsolatot mint ő pölö!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!