Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hol tudnék megismerkedni 20...

Hol tudnék megismerkedni 20 feletti szűz lányokkal?

Figyelt kérdés
27 vagyok, már nem szűz, de szűz lányt szeretnék. Nem vagyok sem perverz, aszociális, introvertált. Értelmes válaszok a kérdésre?
2012. jan. 22. 22:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

öh ugye most csak viccelsz? egyébként aki 20+ szűz lány annak túl nagyok az igényei, prűd, vagy ronda. Több lehetőség nincs. :S

Nekem is igyekezni kéne, mert rólam meg azt fogják gondolni hogy egy darab sz@r vagyok:/

F18

2012. jan. 23. 16:58
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Én az vagyok 22 évesen, de tervbe van véve az első alkalom a barátommal. Az én ismeretségi körömben is vannak még szüzek, igaz nem sokan.
2012. jan. 23. 21:03
 23/32 anonim ***** válasza:
8as:Jó neked,hogy ilyen alternatív univerzumban élsz,vigyél már el oda engem is:D Errefelé már 17 évesen szültek a kislányok és én vagyok a kivétel,aki erősíti a szabályt:)
2012. jan. 24. 12:49
 24/32 anonim válasza:
27%
kolostorban,vagy a hajogyárin biztos találsz en 17.5evsen vesztettem el a szüzességem...a mai lányok szemszogevel így is későn...kivartam a megfelelő személyt hozzá...de teleg ma mar nincs 20 föllötti ,szép szűz lány(egyet ismerek 24 eves ,paraméterei 185 cm,1mázsa körül mozog,pattanásos..volt olytálytarsam)
2012. febr. 5. 14:40
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem ebből lehetne egy sikeres vállalkozást csinálni lassan.

Társkeresők ma is vannak már, de még nem speciálisak.

Láttam már olyat, hogy kifejezetten ronda embereknek jött létre.

Kéne egy ilyen is, hogy mindenki megtalálja amit szeretne :D

2012. febr. 6. 18:56
 26/32 anonim ***** válasza:
73%
Jó egyetemen tudományosabb szakokon mint matek, természettudományok, orvosi stb jó eséllyel találsz. A lányok akiket ezek érdeklik, és be tudtak kerülni jó helyekre azoknál gyakoribb, hogy nem a diszkówcében veszítették el ugyebár, mivel gyakran nem is szeretnek ilyen bulikba járni, mert visszahúzódóbbak. Persze itt is van bulizós, de azért itt legalább van egy jó esélyed, hogy találsz 20 fölötti szűz lányt.
2012. febr. 21. 18:51
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen lányok inkább csak elvétve akadnak, nem koncentrálódnak tipikusan egy helyre. Vagy esetleg bizonyos egyetemeken, ahogy egyik válaszoló írta, bár ez sem 100%-os megoldás.

Én is 27 vagyok és szűz, barátnőim mind 20 fölött veszítették el. Nem mondom, hogy törvényszerű, hogy egy csapatban szaladgálnak a huszonéves szüzek, csak érdekességképpen megjegyeztem.

2012. febr. 21. 19:13
 28/32 anonim ***** válasza:
Látom, itt szidjátok a mai fiatalokat.. és 15 évesen vesztettem és a fiúval, akit szerettem és nem egy diszkówc-ben, hanem az ágyamban. Na de akkor én is egy ribanc vagyok?
2012. jún. 30. 00:06
 29/32 anonim ***** válasza:
75%
18 vagyok szűz, és szerintem te csak rossz vagy az ágyban és azért akarsz szűz lányt, hogy ne legyen összehasonlítási alapja....
2012. jún. 30. 00:20
 30/32 anonim ***** válasza:
Aki szűz lányt akar az rossz az ágyban?XD Mekkora ökörségXD
2012. jún. 30. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!