Hol tudnék megismerkedni 20 feletti szűz lányokkal?
Figyelt kérdés
27 vagyok, már nem szűz, de szűz lányt szeretnék. Nem vagyok sem perverz, aszociális, introvertált. Értelmes válaszok a kérdésre?2012. jan. 22. 22:28
11/32 anonim válasza:
Megint előző vagyok,amúgy tényleg,minek neked szűz lány? Annak ellenére,hogy az vagyok,nem örülnék ha valakinek ilyen hülye és felszínes szempontok alapján kellenék jobban...
12/32 anonim válasza:
Nem ritkaság,sokan csak azt gondolják,ettől menők,ezért hallani hogy már 13 évesen..,Keresgélj,de ne ez alapján dönts.
13/32 A kérdező kommentje:
hmm... nem felszínességből "pont" szűz lányokat keresek. A kérdés arra irányult, hogy egyáltalán vannak-e, mert tényleg, olyan világot élünk, hogy 18 felett már egyik lány sem szűz, és ez enyhén szólva gáz. Lehet, hogy konzervatív vagyok, de nem tartom jó ötletnek, hogy 18-20 alatt kezdjen el valaki aktív szexuális életet élni.
2012. jan. 22. 22:56
14/32 anonim válasza:
Hát szerintem nagyon nehéz ma már 20 feletti szűz lányt találni. Ritka nagyon. Így sajnos pontos választ mi sem nagyon tudunk nyújtani neked. 26/l
15/32 anonim válasza:
Akkor keress 25-30 éves nem szűz lányt.
Ő időben kezdte - ahogy te is.
Vagy pedig, ha mindenképpen szüzet keresel - akkor miért nem őrizted meg neki a sajátodat?
16/32 anonim válasza:
Hülyeség, kapásból két közeli barátnőmből 2 20 feletti szűz, és én is az voltam, 22 éves koromig, szóval léteznek, csak nehéz megtalálni őket, mert talán ők nem azok a típusú lányok akik könnyen adják magukat, sokszor visszafogottabbak. Én sem adtam könnyen magam. Amúgy ha valakit tényleg szeretsz, nem feltétlenül azzal foglalkozol, hogy ott van-e még az a bizonyos szűzhártya.
17/32 anonim válasza:
itt. pl én is az vok (de nekem ne írj)
18/32 anonim válasza:
Na, a 20 feletti szűz vokoknak biztos nem írnék.
19/32 anonim válasza:
"hmm... nem felszínességből "pont" szűz lányokat keresek. A kérdés arra irányult, hogy egyáltalán vannak-e, mert tényleg, olyan világot élünk, hogy 18 felett már egyik lány sem szűz, és ez enyhén szólva gáz. Lehet, hogy konzervatív vagyok, de nem tartom jó ötletnek, hogy 18-20 alatt kezdjen el valaki aktív szexuális életet élni."
És téged mi akadályozott abban, hogy megtartsd a szüzességed? Egy képmutató vagy így. Ha szűz lennél akkor még meglehet érteni, hogy ilyen lányt keresel, de csak bort iszol és vizet prédikálsz... Keress hozzádillőt! Nem szűzet!
20/32 anonim válasza:
Ronda lányt keresel? És tutira akarsz menni? :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!