Miért nem véreztem amikor már nem vagyok szűz?
Figyelt kérdés
a párommal lefeküdtünk már 3szor,és még most sem véreztem..mindketten egymással vesztettük el.Meglehet az,hogy valaki nem is vérzik mikor elveszti a szüzességét vagy még nem szakadt át teljesen a szűzhártyám? L/152012. jan. 22. 21:10
2/8 anonim válasza:
Én sem véreztem. Ha nem izgulsz fel, csak durván neked esik, akkor vérzel, de ez tévhit, a többség nem vérzik.
4/8 anonim válasza:
Van aki vérzik, van aki nem... én mondjuk véreztem, de ahogy olvasom mások tapasztalatait amik bizony elég valószínűek nem mindenki vérzik szüzessége elvesztése alatt. Írod 3x feküdtél le pároddal, akkor eleve át kellett, hogy szakadjon a szűzhártyád mikor belédhatolt. Nem feltétlenül jár vérzéssel a dolog. Én ugyan véreztem, de nem mindenki vérzik. 26/L
5/8 anonim válasza:
Nem kötelező vérezni.
A szűzhártyádat meg nézd meg, vagy nézze meg a fiú.
Néha nem szakad el: akkor majd a gyerek megoldja.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :D azt hogy lehet megnézni??
2012. jan. 23. 19:04
7/8 anonim válasza:
Tükörrel tudod magad ott megvizsgálni.
8/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül jár vérzéssel a szüzesség elvesztése. Én sem véreztem, még csak nem is fájt annyira, inkább csak feszülést éreztem. De egy csepp vér nem volt!
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!