Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom megujjazott de nem...

A barátom megujjazott de nem véreztem. Akkor most szűz vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés
17/L
2010. aug. 2. 10:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ajj istenem ennyi tudatlan marhát komolyan....AKKOR VESZTED EL HA VALAKI BELÉDRAKJA A FAS.ZÁT!!!
2010. aug. 2. 10:46
 2/10 anonim ***** válasza:
így van!!
2010. aug. 2. 10:47
 3/10 anonim ***** válasza:
jaja ott a pont az elsőnél!!!
2010. aug. 2. 10:51
 4/10 anonim válasza:

Ha csak egy ujját használta,akkor biztosan nem vesztetted még el!Ha az egész öklét felnyomta,amit kétlek,akkor valószínübb!

De kérdezhetek valamit?!Akkor már hogy-hogy nem feküdtél le vele?

Csak mert engem amikor először megujjazott a pasim,már akkor én is játszottam vele,és tuti hogy nem bírtam volna ki ,hogy ne feküdjek le vele!

Vagy csak én voltam ilyen forró vérmérsékletű,hogy ennyire kívántam?Pedig még csak 15 voltam.

19/L

2010. aug. 2. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez tényleg fáj, való igaz, hogy attól is elszakadHAT (FELTÉTELES MÓD) a szűzhártyád, de ahhoz normális esetben egy fiú péllója kell... Mond, hogy fake kérdés és nem vagy ennyire hülye 17 éves korodra.
2010. aug. 2. 11:03
 6/10 anonim ***** válasza:

nem vagy szűz max megvan a szőzhártyád

google szüzesség=ártatlanság

bakker ha megujjaztak ártatlan vagy ?: nem

szűz vagy ? max ha csillagjegyed az különben NEM

2010. aug. 2. 11:03
 7/10 anonim válasza:
ez azért vicc,h ilyen hülyeségeket is beirkálnak ide :D:D tényleg ennyire felvilágosulatlan vagy?? :O
2010. aug. 2. 12:34
 8/10 anonim válasza:

Ne bántsátok!

Hallottam már rosszabbat is!

Egy barátnőm elmesélte,hogy a pasija megujjazta,és attól fél,hogy terhes,pedig mondta nekki,hogy húzzon gumit!

Értitek???

Normális az ilyen szerintetek???

Pár másodpercig nem jutottam szóhoz!Utánna meg szakadtam a nevetéstől!Asszem 15 évesek voltunk!na de akkor is....pf...

2010. aug. 2. 21:44
 9/10 anonim válasza:
ha nem rakta beléd a kékeresét akkor még szűz vagy
2010. aug. 3. 17:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Komolyan, ezt 17 évesen már tudni kéne, már bocsánat, nem sértésnek szántam. Szűz vagy, de ezt az előttem válaszolók már elmondták.
2010. aug. 9. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!