Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljak? Nagy bajban...

Mit csináljak? Nagy bajban vagyok.

Figyelt kérdés
16 éves múltam és lefeküdtem egy pasival akit nem akárhol ismertem meg. Folyton emaileztünk és anyámék nem tudtak róla . Pont elromlott a gépük és az enyémet használták és anyám véletlenül belépett az én fiókomba és megtalálta a levelezésünket. Hatalmas fejmosást kaptam és nem mehetek 3 hónapig sehová. Ráadásul félek is, hogy nem fog megjönni, de védekeztünk. Mit tegyek, hogy anyámék ne kezeljenek ilyen rosszul?
2012. jan. 16. 18:30
1 2
 11/15 anonim válasza:
Bármilyne hülyeséget is tettél UNDORÍTÓ dolog,amit a szüleid tettek..nekem soha nem néznek bele semmimbe..én is 16 múltam van barátom ,akivel hamarosan arra kerül a sor..
2012. jan. 17. 15:12
 12/15 anonim ***** válasza:

kérdezd meg ők mikor kezdték :)

mondjuk ha sokkal idősebb a faszid, akkor aztán győzködheted őket :D

2012. jan. 19. 20:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Keresd meg a Blikket, és tedd közzé a levelezésetek. Ha pikáns dolgok vannak benne, jól fizetnek:DD
2012. jan. 19. 21:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Tipikus tinyilotyó vagy, megérdemled, hogy terhes legyél.

Anyádék túl jól kezelnek, hidd el, én anyád helyébe kipofoztalak volna az utcára.

2012. jan. 20. 13:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnos ribanc vagy, abból is a rosszabbik fajta. Ez van.
2012. febr. 13. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!