Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen lenne ha a szüzességem...

Milyen lenne ha a szüzességem hármasban veszíteném el?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm már régóta jár egy pasival, és hát a pasinak én vagyok a zsánere, nem a barátnőm, és megkérdezte a barátnőmtől hogy ő benne lenne e egy hármasban velem.. S barátnőm meg persze igent mondott, és hetek óta próbálnak megfűzni ,hogy menjek bele.. Én kicsit extrémnek tartanám így elveszíteni a szüzességem, de nem bírom tovább hogy folyton fűzögetnek hogy menjek már bele.. Most mit csináljak?
2012. jan. 15. 15:34
1 2 3
 21/30 RAZ0R válasza:
100%

Én csak azon gondolkodám, hogy miféle kapcsolat az, ahol akár a fiú, akár a lány egy harmadik személlyel akarja megosztani az ágyat?

Ami köztük van az nem kapcsolat, hanem csak hunkurunk..

Kérdező

Ha rám hallgatsz nyakon fosod az ő véleményüket, nem törődsz a nyaggatásukkal, füzögetésükkel.

A szüzességed tartogasd megfelelő alkalomra, nem ilyen perverz gyökér dologra.

Persze azt csinálsz amit akarsz, csak könnyű olyat tenni, amit utána egész életedben bánni fogsz.

26F

2012. jan. 15. 18:22
 22/30 anonim ***** válasza:
55%

ez manapság szinte már természetes amit a kérdező kérdez :S tökmind1 mit mondunk neki úgyis a saját feje után megy.

most a helyzet hogy a pasinak lesz egy jó napja, hogy dughat egy szűk puncit, és egyszerre 2 csajjal lehet együtt. neki mindenképp jó. de neked semmivel sem lesz jobb hogy így veszted el :D hogytalálok így normális lányt ?XD

2012. jan. 15. 18:41
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Úgyis megteszed, hiába írunk bármit is. Ha nem akarnád, akkor nagy ívben leszarnád őket, sőt nem is találkoznál velük. Szerintem egy normális kapcsolatba nem fér bele, hogy másokkal kúrjunk. A barátnőd pedig egy hatalmas ribanc, akin gondolom már átment a fél város, a srácot is csak azért tartja, hogy legyen kivel dugnia és mutogatni az ismerősök körében. Ráadásul itt csak te dönthetsz. Ha nemet mondasz mi lesz, megerőszakolnak? Ha pedig ennyire hármasban akarnak dugni, akkor miért nem keresnek valakit? Még a neten is fel lehet dobni hírdetéseket. Ha pedig belemész, a srác nagy ívben leszarja, hogy neked fájni fog vagy nem lesz jó, megdug és kész. Másnapra pedig már mindenki tudni fog róla és te leszel az ügyeletes ribanc, aki nem fog kelleni senkinek. Ha pedig összeállsz egy normális sráccal, hónapokig kéretni fogod magad.

Azt csinálsz, amit akarsz, de utána ne sírjál, hogy mennyire szar volt neked és, hogy mennyire kihasználtak.

2012. jan. 15. 19:33
 24/30 Darker válasza:
7%
én a hejedben sirnék a gyönyörtől... 18/F
2012. jan. 15. 20:13
 25/30 tevetke ***** válasza:
Erre tipikusan illik, hogy: "Ha azt mondják, hogy ugorj a kútba, akkor beleugrasz?!" Legyen már saját véleményed és értékrended, amihez elegendő határozottsággal tudod magad tartani és azt mondani, hogy nem!!
2012. jan. 15. 20:24
 26/30 anonim ***** válasza:

na, hogy döntöttél?

a brátnőd mennyire tapasztalt, hány sráccal szexelt már?

2012. jan. 16. 00:32
 27/30 anonim válasza:
Én is az előttem szólóknak adok igazat, várj a szerelemre!
2012. jan. 16. 17:18
 28/30 anonim ***** válasza:
Menj bele, de ha már hármas cuppanj rá a barátnődre, és a popó se maradjon ki. És hogy igazán jó legyen a buli egymás melléről szívjátok a kokaint:)
2012. jan. 16. 19:05
 29/30 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna hogy ekkora port kavar a kérdésem.. Amúgy nemhiszem hogy igazatok van tényleg nemkéne dugnom velük, és nemis fogok.. Ezek után amiket írtatok ez biztos.
2012. jan. 20. 17:49
 30/30 anonim ***** válasza:
De jó, hogy nekünk kell megmondani mit csinálj és az önállóságnak még csak egy szikrája sincs benned. Ne dugjál, nem való az még neked.
2012. jan. 20. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!