Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen lenne ha a szüzességem...

Milyen lenne ha a szüzességem hármasban veszíteném el?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm már régóta jár egy pasival, és hát a pasinak én vagyok a zsánere, nem a barátnőm, és megkérdezte a barátnőmtől hogy ő benne lenne e egy hármasban velem.. S barátnőm meg persze igent mondott, és hetek óta próbálnak megfűzni ,hogy menjek bele.. Én kicsit extrémnek tartanám így elveszíteni a szüzességem, de nem bírom tovább hogy folyton fűzögetnek hogy menjek már bele.. Most mit csináljak?
2012. jan. 15. 15:34
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
#7 17 éves vagyok... a pasi meg 20, barátnőm is 17.
2012. jan. 15. 15:55
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Feküdj le velem. Akkor nem tudnak semmit csinálni.
2012. jan. 15. 15:55
 13/30 A kérdező kommentje:

#9 én már határozottan nemet mondtam, mégis ha együtt vagyunk velük valahol, valahogy mindig téma lesz és akkor jön az hogy nem jössz velünk haza? meg ilyenek....

#10 amúgy nemhiszem hogy nagyon nagy gond lenne hogy pont a barátnőm, bár nemnagyon tartanám helyesnek ezt az egészet elsőre..

2012. jan. 15. 15:58
 14/30 Csokasi-a81 ***** válasza:
100%
Felejts el egy életre az ilyen szemeteket
2012. jan. 15. 15:59
 15/30 anonim ***** válasza:
A barátnőd sötét, és r*banc, a pasi meg bunkó. Szánalmas lenne, ha így vesztenéd el!
2012. jan. 15. 16:53
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora elcseszett egy generáció. A fent leírt trió közül egyik sem normális.

Manapság csak ilyen ribancok, meg szűzk*rvák vannak, akik hónapokig szopatják az embert?

2012. jan. 15. 16:54
 17/30 rambo ***** válasza:
Hát figyelj adnék én tanácsot neked, de te se vagy különb mint az az erkölcsöt nélkülöző barátnőd és a perverz barátja, úgyhogy álljatok össze mint 3 kicsi legó.
2012. jan. 15. 17:43
 18/30 anonim ***** válasza:
és ő a "barátnőd"... gratulálok... ezen gondolkodj el, kivel barátkozol, ezzel szemben esetleg normálisan gondolkodsz és nem tennél hülyeségeket, amit egész életedre megbánhatsz.
2012. jan. 15. 17:55
 19/30 rambo ***** válasza:
100%
Na, egy tanácsot csak adok neked. Ha esetleg belemennél a dologba, a barátnőd pasija mindenkinek ezzel kérkedne garantálom, te meg elhíresülnél mint egy ribanc. Gondolkodj.
2012. jan. 15. 18:05
 20/30 anonim ***** válasza:

abban egyetértek a válaszolókkal, hogy a barátnőd tényleg nem nevezhető barátnak, ha nem fogja fel és nem érti meg, hogy te ezt nem akarod. nem tudom, lehet én vagyok régimódi, de az én barátnőimmel vagy akár az ismertségi körömben ilyen sosem fordulhatna elő, mármint hogy a hárman párbannak egyáltalán a gondolata is felmerüljön.

figyelj, ha te tényleg határozottan közölted velük, hogy szó sem lehet róla, és ők tovább nyaggatnak, akkor tényleg ints búcsút nekik, főleg a "barátnőnek". mert egy igaz barát támogat, és elfogadja a döntéseidet!

ne azért mondj nekik igent, mert félsz hogy elveszíted a barátnődet! ez a csaj nem ér annyit!

2012. jan. 15. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!