Gáz ha 18 éves koromig nem vesztem el a szüzességem? (17/f)
én is ezt akartam amikor 17 voltam....de sajnos azóta semmi sem jött össze.
20f
Ne haragudj , ugyis mindenki azt mondja h nm gáz meg ráérsz még..de... igenis ciki a mai világban:/ ez van..
20L
figyelj,"mind1",hogy kivel veszíted el,férfiaknál annyira ez nem sorsdöntő..viszont a lényeg: legyen élvezetes de mint az állat! : )))és ne feledd: mindig csak az első lépés a nehéz...utána megy,mint a karikacsapás....(na ezaz,ami nemcsak a filmekben van így;)! ! ! )
23/F
(17 voltam,amikor elvesztettem,és zabálom a nőket mint az állat) ugyhogy,np! :)
ja és még egy röpke vélemény.. NE menj kur@ához...igenis legyen önbecsülésed...a belevaló csávók NEM fizetnek a szexért!!!!! legyél teis belevaló ;)
(az,hogy később kipróbálod,más téma,,,,de ne legyen rendszer,és főleg ne legelőször!!!!
ismét 23/F x)
Bah,bah.. "ciki a mai világban".. Hát figy ja, valaki szerint igen, valaki szerint nem, valakinek meg jobb dolga is van, mint hogy azzal foglalkozzon hogy szűz vagy.
-Péter kérem tegye a papírokat az asztalomra ha készen van.
-Rendben uram.
20 perccel később.
-Tessék a papírok, ahogy kérte.
-Köszönöm.
...
...
-um, még valami?
-áá igazából csak mondani szeretnék valamit.
-rajta, csak siessen nincs időm erre.
-na igen, háát kicsit személyes ügy..szóval.. szűz vagyok
...
...
Szóval ezt úgy hívjak magán élet, nem kell mások orrára köttni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!