Kár lenne "eldobni" a szüzességem?
Figyelt kérdés
2 hete járok egy sráccal. Ő is NAGYON AKARJA és énis szeretném, de nem tudom mér kicsit mégis tartok a ....-tól ! Szerintetek kár lenne vele lefeküdni (én is vágyom ráá xD )
14/L és 16/F
2012. jan. 7. 21:22
3/27 anonim válasza:
Egyrészt 14 évesen még elég fiatal vagy hozzá, másrészt 2 hét járás után meg főleg ne feküdj le vele, alig ismered.
4/27 anonim válasza:
ne szarakodj vazee dobd ide nekem
5/27 anonim válasza:
Ezek a mai fiatalok. Bár a középkorban is ilyenkor vesztették el, de ott legalább egy életen át tartó házassággal kezdték, és csak utána dugtak. Az is igaz, hogy az akkor 30 éves átlagéletkort ki lehet bírni bárkivel.
6/27 anonim válasza:
a korod miatt is nagyon korai meg a 2 hetes járás miatt is...
7/27 anonim válasza:
Sok kérdés merült fel bennem. Szereted őt? Mióta ismered? Mennyire ismered? Két hete? Két hét után le akarsz feküdni vele? Mennyire lehetsz tapasztalt 14 évesen, és mennyit tudsz a szexualitásról? És a barátod? Ő mennyit tud? tapasztalt? és még sorolhatnám... A részletek nélnül nem tudok mit mondani. Az kicsit durván hangzik, hogy két hét után le akartok feküdni... De lehet hogy csak én vagyok ilyen szent fasz.
8/27 anonim válasza:
Ezek a mai tinik http://www.youtube.com/watch?v=AnUB2DR8esA
9/27 anonim válasza:
mit akartok annyira d.gni ennyi idősen? Annyira felnőttnek tartjátok magatokat, aztán nem csodálkoznék ha megtörténne, és becsúszna egy baba...
10/27 A kérdező kommentje:
Szereted őt? - IGEN Mióta ismered? - RÉG Mennyire ismered? HÁT.. ELÉGGÉ Két hete? IGEN Két hét után le akarsz feküdni vele? SAJNOS XD Mennyire lehetsz tapasztalt 14 évesen, és mennyit tudsz a szexualitásról? NEM VAGYOK TAPASZTALT ÉS AZ ALAPOKAT Ő mennyit tud? AZT NEM TUDOM tapasztalt? HÁT NEM TUDOM
2012. jan. 7. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!