Kár lenne "eldobni" a szüzességem?
2 hete járok egy sráccal. Ő is NAGYON AKARJA és énis szeretném, de nem tudom mér kicsit mégis tartok a ....-tól ! Szerintetek kár lenne vele lefeküdni (én is vágyom ráá xD )
14/L és 16/F
érdekes...van egy unokahúgom aki pont annyi éves mint Te, és a barátja is 16.neki is azt mondanám h rohadt korai, és még csak ne is legyen téma náluk/nálatok a szex.ami meg valószínű h ha 2 hét után már szexet akar a gyerek, akkor tuti nem vagy neki fontos, és csak végig kihasználna, egy idő után pedig megunna és dobna.viszont akkor jönne képbe az unokatesó és búcsúzóul jól elpitsázná azt a hülyee gyereket :)
tehát a lényeg, h még qrva korai a szex...
Én is hasonló korú vagyok. Szerintem 2 hét után nem ismered eléggé, lehet hogy csak egy újabb skalpot akar begyüjteni. Szóval szerintem várj még.
Egyébként megértelek, nekem is vannak olyan napok, mikor szinte nyüszítek egy jó d@gásért, de ilyenkor zuhanyzok 1-2-szer aztán megnyugszok:)
Várj az igazira, ne kapkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!