Elérkezett az idő. Mire figyeljek? L/17
"Gyakori az h egy lány bábu az ágyban?"
Volt már rá példa, hogy a csaj okosan széttette a lábát, és aztán úgy tudnám jellemezni a további tevékenységét, hogy "hagyta, hogy a többit én csináljam". Le is lohadtam :P
Kedves kérdező! Mivel azt írtad, h a barátoddal akarsz lefeküdni, ezért feltételezem, h fontos vagy neki. Szóval engedd át neki magad. Ha van esze (és miért ne lenne?) nem fog egyből ajtóstól rontani a házba. Szóval nála biztonságban érezheted majd magad, és csak olyat fog csinálni, ami neked is jó.
Cserébe tégy meg annyit, hogy kimutatod, hogy te mennyire akarod őt, és ezt az egészet. Szóval érezze rajtad, hogy ti ketten itt most csak egymásért vagytok. És ne legyél finnyás. (nem tudom, te hogy állsz ilyen téren, de mindent el lehet kulturáltan mondani. Tehát ne úgy kezd, hogy mondasz neki egy listát, amit még nem csinálhat) Érezni fogja rajtad, ha valamit nem kéne.
És ne görcsölj. Elvileg (feltételezem a barátod már nem szűz) ez az együttlét rólad fog szólni.
(megj.: én ezt a fiú szemével írtam le, úgy, hogy én mit gondolok, ha első együttlétes lánnyal kezdek. Vagy mi esik jól, v miről hiszem azt, hogy jól fog esni neki. Ha tévedek, kedves gyik-es lányok javítsatok ki :D )
20f
Engedd el magad!
Élvezd a helyzetet!
Felejts el minden gondolatot és add át magad a kényeztetésnek!
ÓVSZERT HASZNÁLJATOK !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!