Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elérkezett az idő. Mire...

Elérkezett az idő. Mire figyeljek? L/17

Figyelt kérdés
Eljött az idő hogy ágyba bújjak a barátommal. Van esetleg valami amire oda kell figyelnem nagyon ? (a védekezésen kívűl, mert ez alap) Szeretném ha élvezetes lenne.
2012. jan. 15. 15:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne görcsölj rá.
2012. jan. 15. 15:31
 2/9 anonim válasza:
100%
Adj meg neki mindent kényesztesd te is kellőképpen. Várd meg hogy ő kezdeményezzen, hagyd magad kényeztetni, de utána figyelj arra hogy te iy ugyanannyit nyújts. NE legyél bábú! :)
2012. jan. 15. 15:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne fogd vissza magad, csak lazán :)
2012. jan. 15. 15:36
 4/9 anonim ***** válasza:
18%
csinálj neki szilvásbuktát
2012. jan. 15. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Fiúk! Gyakori az h egy lány bábu az ágyban? Én ezt nem tudom elképzelni, h a hormonjai ne induljanak be. Föleg ha mai csajokra gondolok.
2012. jan. 15. 15:39
 6/9 anonim válasza:

"Gyakori az h egy lány bábu az ágyban?"

Volt már rá példa, hogy a csaj okosan széttette a lábát, és aztán úgy tudnám jellemezni a további tevékenységét, hogy "hagyta, hogy a többit én csináljam". Le is lohadtam :P

Kedves kérdező! Mivel azt írtad, h a barátoddal akarsz lefeküdni, ezért feltételezem, h fontos vagy neki. Szóval engedd át neki magad. Ha van esze (és miért ne lenne?) nem fog egyből ajtóstól rontani a házba. Szóval nála biztonságban érezheted majd magad, és csak olyat fog csinálni, ami neked is jó.

Cserébe tégy meg annyit, hogy kimutatod, hogy te mennyire akarod őt, és ezt az egészet. Szóval érezze rajtad, hogy ti ketten itt most csak egymásért vagytok. És ne legyél finnyás. (nem tudom, te hogy állsz ilyen téren, de mindent el lehet kulturáltan mondani. Tehát ne úgy kezd, hogy mondasz neki egy listát, amit még nem csinálhat) Érezni fogja rajtad, ha valamit nem kéne.

És ne görcsölj. Elvileg (feltételezem a barátod már nem szűz) ez az együttlét rólad fog szólni.

(megj.: én ezt a fiú szemével írtam le, úgy, hogy én mit gondolok, ha első együttlétes lánnyal kezdek. Vagy mi esik jól, v miről hiszem azt, hogy jól fog esni neki. Ha tévedek, kedves gyik-es lányok javítsatok ki :D )

20f

2012. jan. 15. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Engedd el magad!

Élvezd a helyzetet!

Felejts el minden gondolatot és add át magad a kényeztetésnek!

ÓVSZERT HASZNÁLJATOK !!!!!

2012. jan. 15. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:
bizony kényeztesd te is őt, velem megtörtént már hogy 1 lány csak kifeküdt, megtettem érte mindent, nyalás is megvolt az elején-láttam hogy élvezi is, sőt 1xer el is ment és baszott rám, hát fogtam a cócmókom és otthagytam.....
2012. jan. 16. 01:30
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, óvszert mindenképp fogunk használni, anélkül biztos hogy nem fogok vele lefeküdni, azért ennyi eszem van. :):D
2012. jan. 16. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!