Van itt olyan lány aki még szűz és úgy gondolja az is fog maradni örökre?
uncsitesóm ismer egy 23 éves bombázót aki szűz, sőt még csak részegen smárolt 1x 2x. Ő összejönne vele szívesen de nem tartja a csaj elég vonzónak szegényt (barátzóna).
Elcseszik a szép éveiket. Mondjuk én is minek pofázok itt szűz vagyok ráadásul csillagjegy szerint is :/ Bár annyira nem zavar, inkább szerelmet akarok, meg fogom szerezni ha addig élek is! f18
Biztos vagyok benne, hogy örökre szűz maradok, mert egyáltalán nincs mellem. Semmi, olyan deszka vagyok, mint egy 6éves.
Ha meg megműttetem, lenéznek, hogy miért nem vagyok természetes, stb...
Meg amúgy sem tudnék annyi pénzt összeszedni soha ):
19L
Akkor hadd nyugtassalak meg kedves, hogy szintén olyan vagyok mint a deszka 25 éves létemre, de így is minden ujjamra akadna pasi. 2 komoly, hosszú kapcsolatom volt eddig, és mindkét exem imádta a testem- a lepkefingnyi melleimmel együtt-úgyhogy teljesen fölöslegesen túráztatod magad azon, hogy örökre szűz maradsz. Már meg ne haragudj, de ez egy baromság. Üdv.
Kedves Első válaszoló!
Komolyan attól félsz 16 évesen, hogy nem fogsz kelleni senkinek? :D
Mintha csak a 16 éves önmagamat olvasnám! :D
Bőven ráérsz még ezen rágódni! Majd ha 35-40 évesen is egyedül leszel, szűzen, akkor kezdhetsz agyalni! Addig ne! :D
Biztos vagyok abban, hogy nem leszel örökre egyedül...csak most érzed így, mert szeretnéd megtapasztalni a szerelmet. De ez természetes, szinte minden kamasz átesik ezen. :)
Nyugi, nem fogsz egyedül, szűzen meghalni, csak egy picivel több önbizalmat! ;)
27/L
21/l én szeretném de nem találom a megfelelő embert.
nincs szerencsém a fiúknál
"Biztos vagyok benne, hogy örökre szűz maradok, mert egyáltalán nincs mellem. Semmi, olyan deszka vagyok, mint egy 6éves. "
ismerek egy ilyen nőt, aki xéve deszka volt, ma meg ez egyik legnormálisabb nőnek mondanám (kívülbelül), akivel valaha találkoztam.
ha így állsz hozzá hogy úgyse vagy szép, stb, és mindenkit elkergetsz, akkor úgy is lesz.
"A szex sosem volt az életem közepe, így az eset után sem lesz az. "
legalább is sok lány mondja ezt, amíg meg nem tapasztalja az elsőt.
"Nem, szerintem tökre nem normális ami a mai világban van , nem így kellene lennie lányok!
17/L"
aztán még eltelik 5 év és kicsit már kellemetlennek fogod érezni. persze meglehet, ha eddig kibírtad, talán ezután se fogsz menőzni meg kényszerkapcsolatokba ugrálni.
de tudod az élet kicsit bonyolultabb annál, mint amit az ember elképzel, és meglehet, hogy az első szerelem nem az utolsó lesz.
"Akkor hadd nyugtassalak meg kedves, hogy szintén olyan vagyok mint a deszka 25 éves létemre, de így is minden ujjamra akadna pasi. 2 komoly, hosszú kapcsolatom volt eddig, és mindkét exem imádta a testem- a lepkefingnyi melleimmel együtt-úgyhogy teljesen fölöslegesen túráztatod magad azon, hogy örökre szűz maradsz. Már meg ne haragudj, de ez egy baromság. Üdv."
ennyi. mondjuk úgy, hogy a férfiak érdeklődése kicsit messzebb mutat a nők fantáziájánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!