Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt olyan lány aki még...

Van itt olyan lány aki még szűz és úgy gondolja az is fog maradni örökre?

Figyelt kérdés
Az indok is érdekelne, hogy miért gondolja így. És hogy saját elhatározásból nem akarja elveszteni, vagy szeretné, csak valami gátolja benne. A korotokat is írjátok meg.
2012. jan. 13. 23:32
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
85%

Én kis híján száz férfit tanítottam meg az ismerkedés művészetére. Senki sem marad szűz, aki nem szeretne, és van benne kitartás. Tippeim:

Mindenki meg tudja találni az igazit. Derítsd ki, hogy mi fontos a másik nemnek, és próbálj vonzóbb lenni! (persze a saját értékrended tiszteletben tartásával)

Gyakorold minden nap a lányokkal/fiúkkal való ismerkedést!

Apró sikerekben gondolkozz! Lehet, hogy nem az első ellenkező nemű lesz az igazi. Senkitől se számíts túl sokra. Inkább ismerkedj több emberrel egyszerre (kivéve ha jártok), és minded esetből tanulj valamit!

Hajrá! :-)

2012. jan. 16. 00:28
 12/25 anonim ***** válasza:
61%

Biztos vagyok benne, hogy örökre szűz maradok, mert egyáltalán nincs mellem. Semmi, olyan deszka vagyok, mint egy 6éves.

Ha meg megműttetem, lenéznek, hogy miért nem vagyok természetes, stb...

Meg amúgy sem tudnék annyi pénzt összeszedni soha ):

19L

2012. jan. 20. 19:14
 13/25 anonim ***** válasza:
79%

Szűz vagyok, de nem érzem azt, hogy az is fogok maradni örökre. :D Ugyan, kérem, ahhoz túl jó vagyok! :P (és ti is mind túl jók vagytok, csak még ti magatok sem tudtok róla;)

Egyszerűen csak szeretném megvárni az érdemes jelöltet. A szex sosem volt az életem közepe, így az eset után sem lesz az. Van millió dolog, ami fontosabb ettől. Párkapcsolatom volt már.

Ne aggódjatok lányok, eljön mindennek az ideje.

24/n

2012. febr. 6. 16:52
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is valószínűleg a maradok, nem azért, mert olyan csúnya lennék(tök átlagos), hanem, mert kezdeményezni nem tudok, félek, illetve nem járok sehova sem el bulizni stb...plus csendesebb, félénkebb, visszahúzódó vagyok, az önbizalmam pedig a béka segge alatt.
2012. febr. 6. 17:07
 15/25 anonim válasza:
61%

Én még szűz vagyok.És büszke vagyok rá.És ragaszkodok az elvemhz, miszerint elsőnek , és utáljára is a férjemmel fogom csinálni.Minek használjak ki addig vlakit, vagy minek adjam oda a testemet akárkinek, aki csak úgy kihasználja, és utána kb eldob?! Nem, szerintem tökre nem normális ami a mai világban van , nem így kellene lennie lányok!

17/L

2012. febr. 6. 20:02
 16/25 anonim ***** válasza:
93%
én már nem vagyok az.és bocsi,hogy ha csak szűz lányok válaszára vagy kíváncsi,én csak annyit szeretnék hozzátenni,hogy énis így voltam vele sokáig,hogy szűz maradok amíg élek.de aztán találkoztam egy fiúval.aki már 7 hónapja a barátom (: mind2en úgy voltunk vele,hogy ráér nem siettetjük...de egyszerűen nem tudtunk ellenállni egymásnak...és hát megtörtént...de ő is szűz volt,aminek nagyon örülök (: szép emlék maradt mind2nek (: az a lényeg,hogy ezt nem tudod így eltervezni...lehet,hogy holnap ,jövőhéten,vagy a jövő évben,de találsz olyat,akit nagyon megszeretsz és tovább juttok a csókoknál..(: szerintem ne negatívan állj hozzá (: remélem,nem mondtam semmi sértőt,mert nem az volt a szándékom,csak annyi,hogy próbálj meg kicsit pozitívabban hozzáállni (:
2012. febr. 6. 21:04
 17/25 Atroposz válasza:
Én is csak a férjemnek adtam oda magam (majdnem 17 voltam). Azóta eltelt jó pár év és hamarosan gyerekem születik tőle. Amúgy én is azt hittem ,hogy szüzen hallok meg.Nem vagyok bomba nő.
2012. febr. 7. 09:41
 18/25 anonim ***** válasza:

Én most jelenleg így gondolom. 16 éves vagyok, még sosem volt párkapcsolatom. És néha úgy elkeseredem, hogy nekem soha nem lesz senkim... :(

És hogy miért? Nem vagyok szép, bár olyan csúnya se (nálam rondábbaknak is volt már barátjuk). A legnagyobb bajom az, hogy nincs önbizalmam, nem tudok önmagam lenni, visszahúzódó vagyok és csendes.

2012. márc. 6. 22:06
 19/25 anonim ***** válasza:

Érdekes, itt mennyi 16 éves (szűz)lány van! :D

Egyébként én is annyi vagyok, nem sokára 17.

Nem volt még soha párkapcsolatom, de mivel még fiatal vagyok nem tartom kizártnak azt, hogy legyen valakim és így ugyebár el is veszítsem a szüzességemet szóval annyira nem, de rosszabb napjaimon viszont igen.

Hogy mi gátol? A válaszom- Túl válogatós vagyok, senki nem elég jó és nagyok a követelményeim+ túl béna vagyok és félek kezdeményezni.

2012. márc. 6. 22:29
 20/25 anonim válasza:
80%

Én is nemsokára 17 leszek.

Úgy gondolom, hogy elég szép és okos is vagyok. Nem fogok akárki alá befeküdni csak azért, hogy túl legyek rajta. Ha igazán szerelmes leszek majd akkor. Nem feltétlenül várom meg, azt hogy megházasodjak. De azt mindenképp, hogy biztos legyek a döntésemben. Nem érdekel, hány éves koromig kell várjak. Ha 30 évesen akkor 30 évesen de legalább boldogan!

2012. márc. 6. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!