Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Irtózom attól, hogy majd...

Irtózom attól, hogy majd olyan fiúval legyek, aki már volt másik nővel. Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés

Bár semmi tapasztalatom e téren, de eddig mindig kitartottam amellett, hogy hozzám hasonló legyen majd a barátom, viszont a legtöbb korombeli szűz pasiban semmi tartás. Hivatásoshoz fordulnak és minden szexpartnerkereső oldalon fent vannak. És annak is kicsi valószínűsége, hogy van közöttük olyan, aki legalább egy kicsit helyesebb vagy aranyosabb és nem kövér. Kicsit már kiábrándultam az egészből.

Abba kellene hagynom ezt a "hasonló hozzám" dolgot? Hogyan fogadjam majd el, hogy az "illető" már volt más lányokkal, amikor így is semmi önbizalmam és mindig azt fogom érezni, hogy az előzőkhöz hasonlít? Nagyon eltúlzom a dolgokat ugye?:)

22L

2012. jan. 10. 08:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

kezdesz kicsúszni a korból, de még nem lehetetlen. én nem tartoztam szűzként és huszonévesként azok közé akiket irtál. ugyanugy normálisan kerestem a párom mint az aki nem szüz. de 22 éves korom óta már nem vagyok szüz :)

amúgy nekem is egy nagy álmom volt hogy egymásnak lehessünk elsők azzal, akivel majd megtörténik. aztán erről kezdtem letenni, de végül mégis beteljesült :)

van még egy haverom, ő se dagadt nem megy khurvához és szexpartnert se keres, nemsokára 22 lesz és még szüz. szóval csak azt akarom mondani hogy létezik még olyan fiu akit te keresel, csak ritka.

2012. jan. 10. 22:32
 22/26 anonim ***** válasza:

Én is így gondolkoztam 1évvel ezelőtt,aztán Úgy gondoltam hogy 1normális srác se szűz már a környezetemben,aztán megismertem barátomat,azt gondoltam róla hogy már voltak "elődeim"/amilyen exei voltak,egyértelműnek tűnt a feltételezésem/,aztán aktus előtt megszólal hogy én vagyok az első és akkor már 18éves múlt,szóval mégis vannak még akik az igazira várnak,remélem te is találsz egy hasonló srácot:) ja azóta pedig az eljegyzést+összeköltözést tervezzük annak ellenére hogy 1évvel ezelőtt többen is,főleg a szüleim nem hitték hogy ez működhet:)

17/L és 18/F

2012. jan. 10. 22:59
 23/26 anonim ***** válasza:

dobj egy üzit ha azt akarod hogy beajánljam pár unokatesómat:D

f18

2012. jan. 11. 00:04
 24/26 anonim ***** válasza:
Aki 22 évesen szűz az vagy csúnya(értsd: semmi jó nincs benne az ellenkező nem szemében) vagy leszarja magasról vagy mindkettő. Neked alfahím kell, de féltékeny lennél, mert nagy valószínűséggel sokkal jobb nőket dugott mint te. Üdv a forever alone-ok népes táborában.
2012. jan. 11. 11:09
 25/26 A kérdező kommentje:

Utolsó: úgy beszélsz mintha annyira ismernél, nem igaz ez az alfahímes feltevésed sem, kellene a francnak:D

Ha már nem is szűz pasi, akkor is csak a normális felfogású érdekel, részegesből és izomagyból lehet találni eleget...Bár szerintem ami nekem normális az az átlagos embereknek nem az.

Annyira elveszettnek azért nem érzem magam, még...:D Örökre csak nem fog így maradni a helyzet, de a felfogásomon még van mit változtatni, ahogy a kommentekből is kiderült, bár mindig is tudtam, hogy elég "sajátos":)

2012. jan. 11. 11:49
 26/26 anonim válasza:
Köztem és a barátom között 6 év korkülönbség van az ő javára. 16 voltam,amikor összejöttünk. Megkérdeztem tőle,hány csajjal volt előttem,mire a válasza "7-8" volt (tudtam,hogy előttem tomboló életet élt,de azért nem számítottam 5nél nagyobb számra). Persze nekem ő volt az első. Kb. fél évig nekem volt bűntudatom amiatt,hogy nem tudok neki újat mutatni,míg nekem minden új. Aztán sikerült neki is új dolgokat kipróbálni és ez megnyugtatott. Azóta nem törődök azzal,hány csajt tett már magáévá előttem. A fő az,hogy a szex nagyon jó vele
2012. jan. 12. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!