Ez normális, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nos. Nemrég lefeküdtem a barátommal. Életemben először. És...nem szakadt el a szűzhártyám...Az után még 2x lefeküdtünk de még úgyse! Velem van a baj? Miért nem szakadt el? Érzem, hogy fáj és nyomja...De semmi vér se semmi. Esetleg kell egy bizonyos póz hozzá? eddig lovaglót és misszionáriust próbáltunk...Bizonytalan vagyok. Kérlek segítsetek! 17/L2012. jan. 8. 22:37
1/9 anonim válasza:
hallottam már olyanról, hogy nem szakadt el rögtön, vagy ha el is szakadt, nem vérzett.
2/9 anonim válasza:
Kedves kérdező, remélem tudod, h badarságot beszélsz.... Nem minden lány vérzik ha elveszti a szüzességét.
3/9 A kérdező kommentje:
ja...akkor miért fáj még mindig? vagyis ha berakja akkor de utána nem csak akkor ha érzem, hogy nyomja. Halottam már, hogy nem vérzett.. Mikor menstruálok sem fáj semmim...Szóval..Lehet, hogy már elszakadt?
2012. jan. 8. 22:49
4/9 anonim válasza:
Nem mindenkinek vérzik,de ha ellőte maszturbáltál kézzel vagy egyéb szerszámal,lehet akkor szakitotad át,vagy a pasid pénisze túll kicsi ahhoz.
5/9 Hazifeladat1 válasza:
Van olyan hogy csak sok próbálkozásra sikerül :P
6/9 anonim válasza:
túl rugalmas vagy..nekem sem vérzett .próbálkozzATOK MÁS PÓZBAN
7/9 anonim válasza:
Bele kell szokni ;) még pár alkalom és nem lesz ilyen gondod, bár ez egyénfüggő h mennyi idő kell h ne fájjon. Nem mindenkinek jár vérzéssel a szűzhártya elszakadása.
8/9 anonim válasza:
Tul kicsike a farok , vagy tul nagy a barlang... azt ajanlom nez uj farok utan...:D
9/9 anonim válasza:
Nekem volt pont veled egykorú nom, akivel hónapokig szenvedtünk ezzel, mindig hentesbolt volt a szex, amig "be nem tort".
Sose aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!