Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek nem ez a normális?!

Szerintetek nem ez a normális?!

Figyelt kérdés

15 vagyok és még sosem csókóloztam(1x volt egy szájrapuszi,ennyi),más "csajok"(inkább kislányok)már meg alig jön meg nekik,máris megba**tatják magukat valami hűje segfejjel.

Igen,ilyen világban élünk...szerintem a mai világban már az a menő ha valaki még szűz,akár 18évesen is.

nekem ez a véleményem.nektek?

2012. jan. 5. 12:20
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
ja,és lány vagyok:D
2012. jan. 5. 12:21
 2/14 anonim ***** válasza:
Mi a menő? Az attól függ, kit kérdezel. És valóban, a szüzesség megőrzése legalább 18 éves korig egyre nagyobb divattá válik és az is dicséretreméltó, hogy te sem akarod az első jöttment senkinek odaadni. Nem kell elsietni a dolgokat, se a csókot, se a szexet. Mások véleményére meg nagy ívben tojni kell, hadd gondoljanak, amit akarnak, ne befolyásoljon senki semmilyen irányban!
2012. jan. 5. 12:25
 3/14 WhiteLabel ***** válasza:
Nekem az a véleményem, ha van valakinek egy párja 15-16évesen, akit szeret, megbízik benne, és esetleg relatív sok ideje vannak együtt, akkor elveszítheti, de amikor tényleg csak megqratja magát, hát az ja..
2012. jan. 5. 12:26
 4/14 anonim ***** válasza:
jó vagy ahogy vagy. és mindenki azt csinál, amit akar. de szerintem értékesebb és te is többet kapsz akkor, ha meggondoltan esel túl ezeken a dolgokon. ennyii
2012. jan. 5. 12:28
 5/14 anonim válasza:

Akkor én nagyon menő vagyok, mert 26 évesen még szűz vagyok :) Bár én fiú vagyok.

Amúgy örülök, hogy van olyan aki még úgy gondolokozik mint te.

2012. jan. 5. 12:31
 6/14 anonim ***** válasza:

A szüzesség önmagában nem menő... volt egy ismerősöm, rosszindulatú, buta beképzelt csaj senki még csak megdugni se akarta, miért lenne menő?

Inkább az a "menő", ha nem azért dugsz, hogy elveszd, hanem azért, mert szereted a másikat... tökmindegy, hogy 16, 18, 22 évesen.

18/F

2012. jan. 5. 12:32
 7/14 anonim ***** válasza:

12:31-es

Én ennek azért nem örülnék a helyedben, de te tudod:)

2012. jan. 5. 12:33
 8/14 A kérdező kommentje:
az eddigi válszokat köszönöm:)...
2012. jan. 5. 12:43
 9/14 anonim ***** válasza:

Az a normális, ha olyasvalakivel szeretkezel, akit szeretsz, azért mert szereted és kívánod őt.

Tegyük fel, hogy mondjuk az a normális a társadalomban, hogy valaki 18 évesen veszti el a szüzességét, neked pedig épp nincs párod. Őrültség, ha emiatt lefekszel valakivel, akit nem is igazán szeretsz, csak mert abban a korban normális.

Tehát ebből az egészből azt szerettem volna kihozni, hogy ne az határozza meg az életed, hogy mások mit mondanak. Akkor tedd meg, mikor úgy érzed megtaláltad azt a férfit, aki megérdemli, hogy vele tedd meg.

2012. jan. 5. 13:00
 10/14 A kérdező kommentje:

én mindezekkel a válaszokkal egyetértek..de én arra akartam utalni,hogy a kicsi 13-14 éves csitrik lefekszenek valakivel,csak azért mert azthiszik h ettől ők felnőttnek érzik magukat

én is úgy gondolom,mint az előttemszólok,hogy majd azzal a fiúval\lánnyal kell ezt megtenni,akit igazán szeretünk,és ez a szeretet kölcsönös....sztem ez lenne a normális:)

2012. jan. 5. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!