Szerintetek nem ez a normális?!
15 vagyok és még sosem csókóloztam(1x volt egy szájrapuszi,ennyi),más "csajok"(inkább kislányok)már meg alig jön meg nekik,máris megba**tatják magukat valami hűje segfejjel.
Igen,ilyen világban élünk...szerintem a mai világban már az a menő ha valaki még szűz,akár 18évesen is.
nekem ez a véleményem.nektek?
Akkor én nagyon menő vagyok, mert 26 évesen még szűz vagyok :) Bár én fiú vagyok.
Amúgy örülök, hogy van olyan aki még úgy gondolokozik mint te.
A szüzesség önmagában nem menő... volt egy ismerősöm, rosszindulatú, buta beképzelt csaj senki még csak megdugni se akarta, miért lenne menő?
Inkább az a "menő", ha nem azért dugsz, hogy elveszd, hanem azért, mert szereted a másikat... tökmindegy, hogy 16, 18, 22 évesen.
18/F
12:31-es
Én ennek azért nem örülnék a helyedben, de te tudod:)
Az a normális, ha olyasvalakivel szeretkezel, akit szeretsz, azért mert szereted és kívánod őt.
Tegyük fel, hogy mondjuk az a normális a társadalomban, hogy valaki 18 évesen veszti el a szüzességét, neked pedig épp nincs párod. Őrültség, ha emiatt lefekszel valakivel, akit nem is igazán szeretsz, csak mert abban a korban normális.
Tehát ebből az egészből azt szerettem volna kihozni, hogy ne az határozza meg az életed, hogy mások mit mondanak. Akkor tedd meg, mikor úgy érzed megtaláltad azt a férfit, aki megérdemli, hogy vele tedd meg.
én mindezekkel a válaszokkal egyetértek..de én arra akartam utalni,hogy a kicsi 13-14 éves csitrik lefekszenek valakivel,csak azért mert azthiszik h ettől ők felnőttnek érzik magukat
én is úgy gondolom,mint az előttemszólok,hogy majd azzal a fiúval\lánnyal kell ezt megtenni,akit igazán szeretünk,és ez a szeretet kölcsönös....sztem ez lenne a normális:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!