Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy kezeljem ezt? Ez normális...

Hogy kezeljem ezt? Ez normális egyáltalán?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok még és nem is akarok ezen változtatni mivel még korainak tarom.

De van mikor már annyira erős a "vágy" hogy szinte bárkinek szét tennlém a lábam(van hogy egy nap többször is előfordul).

2012. jan. 8. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Nincs ezzel gond, csak nekem tedd szét a lábad jó?
2012. jan. 8. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Át fogsz esni a holtponton,és nem lesz ilyen gáz..de hamégis megtennéd azzal magadnak ártasz a továbbiakban aztán ne csodálkozz ha lek.rváznak vagy hasonlo,csak egy jó tanács:bird ki és csak azzal akiben megbizol 100% ig:D
2012. jan. 8. 20:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyet értek vele, hogy nem kell elsietni, de nem is kell túlzásba vinni. Ha van egy stabil kapcsolatod, ott nem feltétlenül kell húzni a párod agyát évekig, mert a szüzesség nem akkora kics mint amekkorának a lányok tartják...ha másik szemszögből nézzük, akkor a csajoknak kell megköszönni hogy valaki lefekszik velük és kényezteti őket:)
2012. jan. 8. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:
akkor uralkodjál az állati ösztönödön,és gondolkodj el rajta,hogy nem kéne,majd 17 éves korod körül,ha együtt vagy valakivel egy ideje akivel szeretitek egymást,és megbíztok egymásban
2012. jan. 8. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:

mi az hogy bárkinek?FÚJ.

Amúgy meg masztrubálj és kész.

2012. jan. 8. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Na azért ez a "Bárkivel" ez durva! Ugye te sem gondoltad komolyan?? Érthető is, hogy az ilyeneket lek.vázzák.

Inkább maszturbálj és kész. Azért ne tedd, hogy terülj asztalkámat tennél bármilyen pasi elé mert később megbánod! Akivel elvszted a szűzességed olyan pasi legyen, hogy 100%-ig megbízol benne és azért szeresd is! De mondom ez, hogy te bárkinek szét tennéd a lábad, háth nem is tudom hogy fejezzem ki magam... na mindegy vagyis nem mindegy, de úgy sem számít a véleményem sztem

2012. jan. 8. 22:18
 7/8 A kérdező kommentje:

6.-aranyos volt,komolyan :)(részben)

Persze nem bárkivel,túloztam.Feltett szándékom egy normális,megbízható pasit keresni.És mivel írtam,hogy nem akarok változtatni a helyzeten így kétlem,hogy kur*a lennék,de ti tudjátok...

Mellesleg rendszeresen végzek önkielégítést.

2012. jan. 8. 23:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Muháháháh,háááhááh,áwáwÁWHÁWHÁHÁHÁHÁHÁÁHÁH!!

Egyszer..úgyis megtörsz.. és akkor, mindennek vége

buháháháhááháháháá!!

2012. jan. 9. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!