Hogy kezeljem ezt? Ez normális egyáltalán?
Szűz vagyok még és nem is akarok ezen változtatni mivel még korainak tarom.
De van mikor már annyira erős a "vágy" hogy szinte bárkinek szét tennlém a lábam(van hogy egy nap többször is előfordul).
mi az hogy bárkinek?FÚJ.
Amúgy meg masztrubálj és kész.
Na azért ez a "Bárkivel" ez durva! Ugye te sem gondoltad komolyan?? Érthető is, hogy az ilyeneket lek.vázzák.
Inkább maszturbálj és kész. Azért ne tedd, hogy terülj asztalkámat tennél bármilyen pasi elé mert később megbánod! Akivel elvszted a szűzességed olyan pasi legyen, hogy 100%-ig megbízol benne és azért szeresd is! De mondom ez, hogy te bárkinek szét tennéd a lábad, háth nem is tudom hogy fejezzem ki magam... na mindegy vagyis nem mindegy, de úgy sem számít a véleményem sztem
6.-aranyos volt,komolyan :)(részben)
Persze nem bárkivel,túloztam.Feltett szándékom egy normális,megbízható pasit keresni.És mivel írtam,hogy nem akarok változtatni a helyzeten így kétlem,hogy kur*a lennék,de ti tudjátok...
Mellesleg rendszeresen végzek önkielégítést.
Muháháháh,háááhááh,áwáwÁWHÁWHÁHÁHÁHÁHÁÁHÁH!!
Egyszer..úgyis megtörsz.. és akkor, mindennek vége
buháháháhááháháháá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!