Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Irtózom attól, hogy majd...

Irtózom attól, hogy majd olyan fiúval legyek, aki már volt másik nővel. Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés

Bár semmi tapasztalatom e téren, de eddig mindig kitartottam amellett, hogy hozzám hasonló legyen majd a barátom, viszont a legtöbb korombeli szűz pasiban semmi tartás. Hivatásoshoz fordulnak és minden szexpartnerkereső oldalon fent vannak. És annak is kicsi valószínűsége, hogy van közöttük olyan, aki legalább egy kicsit helyesebb vagy aranyosabb és nem kövér. Kicsit már kiábrándultam az egészből.

Abba kellene hagynom ezt a "hasonló hozzám" dolgot? Hogyan fogadjam majd el, hogy az "illető" már volt más lányokkal, amikor így is semmi önbizalmam és mindig azt fogom érezni, hogy az előzőkhöz hasonlít? Nagyon eltúlzom a dolgokat ugye?:)

22L

2012. jan. 10. 08:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Alapvetően eltúlzod a dolgot! Ugyanakkor nagyon sok ismeretlenes és bonyolult ez a helyzet.
2012. jan. 10. 10:07
 12/26 anonim ***** válasza:

Eltúlzod, igen. Megértelek, én is úgy jöttem össze 21 évesen a jelenlegi vőlegényemmel, hogy ő már túl volt egy ötéves kapcsolaton, és érthető módon sok minden zavart ezzel kapcsolatban - a te kérdésedben szereplő kérdés is.

Ezek teljesen normális gondolatok a részedről, emiatt nem kell leoltani téged, csak ne ess túlzásokba, és ha találkozol egy számodra megfelelő fiúval, ne érdekeljen(ek) az előző kapcsolata(i), meg az, hogy szűz-e, vagy sem. Ha kialakul köztetek valami, illetve komolyra fordulnak a dolgok, ezek úgyis előjönnek/előjöhetnek, és meg tudtok mindent beszélni. Hidd el, előbb-utóbb eljutsz arra a szintre, hogy helyén tudod kezelni az ilyen kérdéseket.

23/N

2012. jan. 10. 10:23
 13/26 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond, van elég szüz srác a világon.
2012. jan. 10. 10:43
 14/26 anonim ***** válasza:
Minél többet vársz, annál kisebb a valószínűsége , hogy ilyen pasit találsz.
2012. jan. 10. 11:10
 15/26 anonim ***** válasza:
44%
Hívd fel szűz Bandit a VV5-ből!!
2012. jan. 10. 11:11
 16/26 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy.. én 28 vagyok és szűz. Viszont sosem fordulnék hivatásoshoz. Rettenetesen taszítana!

Szerintem az szüzesség igazi elvesztése akkor következik be, amikor örömet tudsz a partnerednek okozni. Ez egy olyan embernél, aki pénzért lenne velem, nem hiszem, hogy előfordulhatna.

Én is várok még az igazira. Most biztos hülyének fogtok nézni, de ez van.

28/F

2012. jan. 10. 13:33
 17/26 anonim ***** válasza:
Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy egy 22+ éves szűz pasi az bármilyen tekintetben normális?! Aki jól néz ki, az már nagyon fiatalon becsajozik. Aki meg nem fullos pasi, sőt akár ronda de belül értékes, az is talál magának párt, és már tizenévesen évekig udvarol, 20 alatt tuti elveszíti. 22 felett csak életképtelen ivadékokat találsz akik csak a p1nát látnák benned, semmi mást, hogy aztán hamar tovább álljanak miután megvoltál nekik mint első.
2012. jan. 10. 15:04
 18/26 anonim válasza:
O.O
2012. jan. 10. 16:28
 19/26 anonim ***** válasza:
88%

17. válaszoló:

Én 28 éves vagyok és szűz.

Jó "partinak" számítok, mindenem megvan, állítólag jófej vagyok, humorom is van, nem vagyok elveszett ember.. sőt, ronda sem vagyok. Mi több, jómódúnak is számítok.

Szerinted miért vagyok szűz? Mert nem találtam meg azt, akit keresek.. ilyen egyszerű. Nem vagyok régivágású, ha erre gondolsz, csupán azt vallom, hogy társat egy életre kell találni. S nem érem be kevesebbel.

2012. jan. 10. 17:43
 20/26 anonim ***** válasza:

"Abba kellene hagynom ezt a "hasonló hozzám" dolgot?"

Nem, nem kell abbahagynod ha nem szeretnéd. Hozzád hasonlóan szűzként -igaz fiúként- szintén jobban örülnék egy szűz lánynak. :)

2012. jan. 10. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!