Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 25 évesen szűz vagyok és...

25 évesen szűz vagyok és folyamatosan a szégyen meg az öngyilkosság gondolata jár a fejemben, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
elviselhetetlen, kezdek félni magamtól hogy meg is fogom tenni. A szakértők is csak sablonokat mondanak én meg már nem tudok józanul gondolkozni
2012. jan. 4. 22:56
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:

baszasd meg magad egy lóval

am ne nyírd ki magad ilyen hülyeségért vannak nagyobb gondok is az életben te fasz

2012. nov. 27. 19:39
 32/37 anonim válasza:
Én meg nem győzöm lerázni a csajokat. Állandóan a dugáson jár az eszük. Rosszabbak, mint a férfiak. Legyél türelmes! Régen én sem voltam sikeres. Eléred majd azt az állapotot, hogy ők fognak rád mászni, csak annyi a dolgod, hogy válogass. Egyenlőre meg járj nyitott szemmel...
2012. dec. 23. 10:50
 33/37 anonim válasza:
Használd ki, hogy fiú vagy és neked van elsőbbséged. Te udvarolsz a nőknek és te keresed a társaságukat, míg szegény lányok meg kell várják, hogy valaki udvaroljon nekik. Ne félj attól ha 1 pár visszautasít, hiszen te vagy a férfi és mindig tied a kezdeményezés. Komolyan néha irígylem a férfiakat. 21/lány/szűz
2013. júl. 31. 00:05
 34/37 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Köszönhetően a sok önfejlesztő könyvnek egyre rosszabbul vagyok, mert így folyton azt várom, hogy majd egyszer jobbra fordul az életem és nem merem megölni magam.
2013. okt. 20. 22:27
 35/37 anonim ***** válasza:
Fura, mert én is 25 vagyok és még csak eszembe se jutott ilyesmi. Igaz, én kavartam már csajokkal, csak maga a szex maradt még ki ilyen-olyan okokból.
2013. okt. 21. 13:46
 36/37 anonim ***** válasza:

35: De ha kavartál már csajokkal az azt jelenti, hogy van szociális életed, van annyi pénzed is, amiből ezt megteszed és szinte csak rajtad múlik, hogy szerzel-e egy új csajt, akivel majd talán eljutsz a szexig. Talán eközben még a karrieredet is tudtad építeni.

A szüzesség önmagában soha nem lehet oka egy öngyilkosságnak. A szüzesség mindig több probléma kombinációjának terméke.

A Quasimodo-k is elveszítik, a hajléktalanok is elveszítik, a rokkantak is elveszítik, a félénk, visszahúzódók is elveszítik és még az analfabéták is elveszítik.

A probléma ott kezdődik, amikor a fent felsoroltakból minél több dolog tér el a normális, átlagértéktől negatív irányba, mert úgy növekszik a nehézségi szint végül a lehetetlen irányába.

És emellett még ott vannak a belső igények is. Vannak, akik még egy prostival is megelégszenek és vannak, akiknek az se jó, ha egy nő mászik vagy nyomul rájuk. Mondjuk az ilyenek jellemzően nem is sírnak emiatt.

A sírás mindig a tehetetlenségből ered.

2013. okt. 21. 14:39
 37/37 anonim ***** válasza:
Szegény nők? Hiszen a nők egy agy része csábítja a férfiakat, és azt csináltatnak velük, amit akarnak.
2015. ápr. 10. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!