Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 25 évesen szűz vagyok és...

25 évesen szűz vagyok és folyamatosan a szégyen meg az öngyilkosság gondolata jár a fejemben, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
elviselhetetlen, kezdek félni magamtól hogy meg is fogom tenni. A szakértők is csak sablonokat mondanak én meg már nem tudok józanul gondolkozni
2012. jan. 4. 22:56
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
nem értem az ijen fiúkat.szívem olyan nincs hogy senkinek ne tetcél meny bulizni szórakozni vagy iesmi és hidd el előbb utóbb nem hogy elveszted a szüzességed komoly kapcsolatod lesz kitartás :)
2012. jan. 4. 23:13
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

25 évesen legfeljebb meglepő, hogy szűz vagy, de ez nem egyenlő azzal, hogy gáz lennél.

A öngyilkossági gondolatok miatt meg szerintem keress fel egy szakértőt, mert lehet, hogy te magad sem vagy tisztában azzal, hogy mi a valódi oka a depressziódnak (mert ez eléggé úgy néz ki, hogy az), és hogy miben kéne megváltoztatni az életedet. Amíg ilyen állapotban vagy, sokkal kevesebb az esély rá, hogy találj egy barátnőt és elveszítsed vele a szüzességedet.

Most akkor adok még egy sablon dumát, ne haragudj, de ez igaz: amíg magadat nem szereted, ne várd el, hogy mások kedveljenek!

Szóval én nem gyógyszerekkel próbálkoznék (az enyhébb viszont segíthet - tapasztalat), mivel hosszútávon nem hatásos.

Sajnos tényleg először az öngyilkossági és hasonló gondolatokkal kell kezdeni valamit, és ilyen súlyos esetben jobb, ha szakértő segítségét kéred.

2012. jan. 4. 23:23
 13/37 anonim ***** válasza:
0%

Menjél ki dogozni a mezőre, vagy csinálj valami hasznosat az életed önsajnáltatás helyett.

Komolyan...most jöttem meg egy olyan tanyáról, ahol ennél jóval nagyobb bajok is vannak, és valahogy mégsem depizik senki. Egyszerűen nincs rá idejük.

2012. jan. 4. 23:35
 14/37 A kérdező kommentje:

napi 10-12 órát dolgozok ez legalább leköt. tudom hogy másnak van nagyobb problémája.. van rendes megélhetésem élnek a szüleim, nem vagyok rákos... stb örülnöm kéne - ezeknek örülök is és minden nap teszek is ezekért

valahogy úgy érzem hogy a depresszív gondolataimról nem tehetek, valahogy belülről jönnek és van hogy órákig semmilyen módszerrel nem tudok tőlük megszabadulni

2012. jan. 5. 00:01
 15/37 A kérdező kommentje:
voltam pszichológusnál, többnél is, de látszólag nem történt haladás az ügyeben
2012. jan. 5. 00:02
 16/37 anonim válasza:

A depressziódról nem te tehetsz!!, ez betegség,ezzel ne őröld magad. Nagyon hasonló cipőben járok én is évek óta. Nekem egy nagyon jó pszihiáter sokat segített. Elkezdtem sportolni, ami szintén sokat segített a depressziv gondolatokat kordában tartani.

Ami még fontos, hogy ne a pszihiátertől vagy a gyógyszerektől várd a megváltást, hanem tegyél érte. Értékeld az apró sikereket, menj sörözni a haverokkal/munkatársakkal, járj társaságba, találkozz sok emberrel, beszélgess lányokkal.

2012. jan. 5. 00:49
 17/37 anonim válasza:
Szűzen halsz meg, sajnos én is 23 vagyok és én is szűz vagyok. Esélyem nincs egy csajra sem. törődj bele, amég nincs pénzed, addig szűz maradsz. Forever alone.
2012. jan. 5. 00:51
 18/37 anonim válasza:

Figyelj. Most itt nem az a fő probléma hogy szűz vagy. Ez egy állapot. Átmeneti.

Találd meg az életed célját. Hogy ezt hogyan teheted meg? Mindenféle környezetben fordulj meg, érdeklődj. Ha megtaláltad, ami iszonyúan nehéz feladat, valakinek egy életen át nem sikerül sajnos, de ha megtalálod, és elhivatott leszel, akkor leszel BOLDOG.

2012. jan. 5. 00:56
 19/37 anonim ***** válasza:

Figyu! Nem vagy sem tehetetlen, sem szerencsétlen. Már miért lennél az? Ez csak természetes, hogy 25 évesen szeretnél már szexuálisan is együtt lenni csajjal.:) Hülyeséget meg ne csinálj! Ezért még nem kell öngyikosnak lenned, hogy 25 éves vagy és még szűz, hisz ez csak múló állapot, tehát erre van megoldás. Ha van egy adott lány aki neked is bejön és te is bejössz neki, akkor dobj félre minden gondolatod és engedd, hogy szépen sorra történjenek az események. Tehát ha arra kerül sor, igen is szeretkezz vele. Ha nincs barátnőd, akkor sem nagy a baj, mert már van rá lehetőség, hogy akkor is szexelhess csajjal ha érted mire gondolok. Mondjuk nekem életem szerelme vette el a szűzességem így nem vagyok híve az egy éjszakás dolgoknak, mert szebb emlék is marad, ha az első szexuális együttléted azzal töltöd akihez volnzódsz s valameilyen szinten szereted is. Akkor ha netán valami miatt vége is lenne a kapcsolatnak, legalább az lenne benned, hogy életedben legelőször azzal bújtál ágyba aki iránt vonzódtál is, aki iránt éreztél is valamit.

De ha ennyire sürgős a dolog és ennyire szeretnéd már, hogy megtörténjen akkor van rá mód, hogy megtedd, bár egy alkalmas dolog, de legalább eléred amire vágysz. Tehát ne a butaságokon törd a fejed, hanem lépj az érdekében, hogy a vágyad teljesüljön és a benned lévő lándot egy csaj társaságában enyhíteni tudd! Hidd el nem olyan lehetetlen mint ahogy azt te gondolod. Mindez csak rajtad függ. Mert otthon és számítógép előtt ülve nem találod meg azt a lányt aki neked épp kellene. Tehát tessék ismerkedni meg mondom, ha annyira sűrgős, lépni és akkor el is veszted a szűzességed..:) DE GUMIT HASZNÁLJATOK MINDENFÉLEKÉPP!! ANÉLKÜL NEKI SE KEZDJ!! Hajrá mindent bele!!:) Ja és azt ne feled buta gondolatokat eldobni ám!! 26/N

2012. jan. 5. 01:24
 20/37 anonim ***** válasza:
Azért vagy szűz, mert soha nem kezdeményeztél, v azért, mert csúnya vagy? Ha előbbi, akkor gyűjtsd össze a bátorságot kezdeményezz, és ne add fel, ha 1-2 lány visszautasít! Ha utóbbi, akkor menj el prostihoz, különben szűz is maradsz!
2012. jan. 5. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!