25 évesen szűz vagyok és folyamatosan a szégyen meg az öngyilkosság gondolata jár a fejemben, mit lehet tenni?
ma 00:51
23 évesen honnan a fenéből tudod, hogy szűzen fogsz meghalni?
Neked is csak azt tudom mondani amit a kérdezőnek: valamit változtass az életeden, mert úgy tűnik, így, ahogy van nem jó. Bármi segíthet, a legapróbb dolog is. Egyvalami nem: az önsajnálat.
Azt meg végképp nem értem, hogy ha neked nem tetszik az életed, miért kell egyből azt mondani, hogy ha neked valami nem sikerült, bizonyára másnak sem fog soha.
Egyet tegyél: SOHA ne add fel!
Hidd el vannak normális, kedves lányok is, akik kifejezetten félénk, visszahúzódó esetleg előnytelenebb külsejű pasikat keresnek! Ha pedig kifejezetten a szüzességed miatt érzed magad rosszul, menj el egy prostihoz, de ne utcaihoz, hanem egy luxusprostihoz, aki lakásban rendel, kulturált körülmények között. Nagyon kedves és előzékeny lesz veled szemben, kinevetni pedig véletlenül sem fog!
Bízz magadban és ne add fel! Ja és ne törődj mások véleményével, magadért élsz, tedd azt, ami jólesik.
Hajrá, sok sikert!
"voltam pszichológusnál, többnél is, de látszólag nem történt haladás az ügyeben"
Mentél volna inkább ku rvához te hülye!
Én mondjuk lány vagyok, de szintén szűz és 23 éves. Én is sokat gondolkoztam az öngyilkosságon, mondjuk nem konkrétan emiatt, ez csak egy része az életemnek. Nem tudom téged mennyire csak a szex hiánya zavar vagy a párkapcsolat/ok hiánya is. Nekem az fáj igazán, hogy ennyi idő alatt egyszer sem lettem szerelmes, nem tudtam közel kerülni egy fiúhoz sem és így senkivel nem tettem volna meg szívesen. És ennek a hiánya kihat életem más területeire is. Írtad, hogy a pszichológus nem sokat segített. Ajánlanék akkor más lehetőséget:
-Családállítás (Hellinger-féle)
-Humanisztikus asztrológus
Keress rájuk a neten, nem tudom te mennyire vagy nyitott az ilyen dolgok felé. Én először a családállítást szeretném kipróbálni.
Öngyilkosság?
Látod itt a gondod. Te nem megoldani akarod a dolgokat, hanem elkerülni.
Az öngyilkosság az a problémák kikerülése, de nem a megoldása.
A megoldást meg másoktól várod.
Mi lenne, ha megoldáson törnéd a fejed, és közben elkerülnéd azokat, akiktől megoldást vársz a saját dolgaidra?
Az orvos akkor segít, ha nő, és megkíván. Persze akkor sem segít vele, hiszen csak kielégítene a maga akarata szerint, de nem oldaná meg a TE gondod.
Keress magadnak egy értelmes társaságot. Olyanokat, akiket meghallgatsz, és ők is meghallgatnak. Tanulj meg beszélgetni, és ne írogatni.
Ne csak dolgozz, meg ülj a babérjaidon! Mozdulj ki, és használd ki az ismerkedési lehetőségeket! Ha kell szervezz saját bulikat! Van szülinapod, meg névnapod... nem? Ha sokat dobálod a kukacot, akkor előbb-utóbb akad a horogra hal is, és hálás lesz azért hogy élsz.
Ha megölöd magad, akkor gyilkos vagy, mert megölöd a leendő gyermekeidet is.
Én soha nem gondoltam rá, hogy megszüntetem magam, de tény, hogy voltam már magam alatt, és akkor elkezdtem olyan dolgokat csinálni, amik miatt még jobban magam alatt voltam. Ilyenkor az ember hajlamos az önsajnálatra, és arra, hogy egyre depisebb zenéket hallgasson, és hasonlók.
Egy reggel ébredj arra, hogy minden rendben lesz, és változtasd meg a hozzáállásod, mert van egy jópár ember, akinek szüksége lesz rád még.
Én a helyedben már rámozdultam volna arra a 23 éves csajszira, aki írt neked. Keresd meg! Cseréljetek elérhetőséget, és dumáljatok a jövőről! Nem kell ehhez orvos, csak meg kell ragadni ami jön, és nem kikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!