A ferfiak szeretnek szuz lanyokkal szeretkezni?
Figyelt kérdés
szuz2012. jan. 4. 12:14
11/17 anonim válasza:
hát igen, de ez csak egy pillanatig tart, ugyanis attol kezdve hogy behatolt már nem szüz...
13/17 anonim válasza:
sajnos még nem volt hozzá szerencsém, de nagyon kipróbálnám egyszer 20F
14/17 anonim válasza:
NEM SZERETNEK!
Csak az állítja hogy szeret, aki még nem is próbálta!
15/17 anonim válasza:
én már próbáltam és naaaaaagyon jó volt. jó érzés hozzá gyengédnek lenni, megnyugtatni, és meghálálta utána.
16/17 anonim válasza:
Csak a magam nevében tudok válaszolni.
Én nagyon szeretek szűz lánnyal szeretkezni! A legcsodálatosabb érzés a világon. Vigyázni, figyelni rá, és tanítani. Csak néhány szűz lánnyal voltam, de mindenkinek fájdalommentes volt a szeretkezés.
17/17 A kérdező kommentje:
koszonomm a valaszokat! :) 14:53-aa, attol,h goy meg szuz, nem jelenti azt, hogy teljesen tapasztalatlan, es ez igy igaz!
2012. jan. 11. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!