A ferfiak szeretnek szuz lanyokkal szeretkezni?
nekem nem ez számít, hanem, hogy szeressen, akivel vagyok
de mivel ilyen lányt még nem találtam (igaz én hibám is, mert gátlásos, önbizalomhiányos, félénk vagyok) így maradok továbbra is magányos és csak álmodozom naponta, hogy nekem is lesz egy csodás, szép barátnőm
22/F
Vajon miért jobb egy olyan lánnyal szexelni, akire külön figyelmet kell fordítani a szex hevében, akit tanítani kell, akinek nincs tapasztalata, hogy hogyan kell egy férfihoz érni, aki nem tudja, hogy a férfi testnek melyek az érzékeny pontjai, aki nem tudja, hogy a hüvelyével milyen mozdulatokat, szorításokat, stb. tudna tenni, hogy fokozza az élvezetet.
Miért nem jobb ennél egy tapasztalt nő, aki ismeri a testét és ismeri a férfitestet, akinek tapasztalata, gyakorlata van benne, hogy hogyan tud örömet okozni, akivel kizárólag a szexre, az együttlétre lehet koncentrálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!