Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi az a kor amikor normális...

Mi az a kor amikor normális elveszítteni a szüzességet?

Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 23:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

17+

volt ez akkor amikor én 15 éves voltam

mostmár nem értem, 13 évesen belenevelik az ember, hogy már te fiam szexelj 15 évesen??

2012. jan. 2. 23:20
 12/24 A kérdező kommentje:
mind a ketten idén júniusban leszünk 17 évesek
2012. jan. 2. 23:21
 13/24 anonim ***** válasza:
akkor ne parázzatok ezen,de védekezzetek!
2012. jan. 2. 23:24
 14/24 anonim ***** válasza:

Nézd kérdező ha úgy érzed hogy szeretnél vele lenni akkor itt az idő, de mondjuk csak azért ne feküdj össze vele mert ő akarja. Ebbe a dologban csak a Te véleményed számít.

17 éves már tényleg készen lehetsz a dologra, egyébként nem kell félni tőle utána csak szebb az élet mert a szex jelentős részét képzi az életnek.

2012. jan. 2. 23:25
 15/24 anonim ***** válasza:
én is hasonlóan állok a barátommal mindketten akarjuk csak még bennem van az,hogy lehet korai..de már régóta együtt vagyunk szintén mindketten 16ok vagyunk
2012. jan. 2. 23:26
 16/24 anonim ***** válasza:
17től felfelé,és csakis úgy,ha már tisztában van minden következménnyel és mindenféle védekezési módszerrel!
2012. jan. 2. 23:30
 17/24 anonim ***** válasza:
17 az már teljesen oké. Csak lazítsatok, és jó szórakozást! :D
2012. jan. 2. 23:31
 18/24 A kérdező kommentje:
anyukám és a nagymuterom sulykolja belém hogy koraim és ezért vitázunk is nagyon sokat.a barátomat elfogadták a családját ismerik és mindketten azonos értékeket hoztunk otthonról.1 éve vagyunk együtt és még nem feküdtünk le.kivárja míg én szeretném ezért úgy gondolom h igazán szeret és ezt tetekkel is bizonyítja nem csak szavakkal
2012. jan. 2. 23:36
 19/24 anonim ***** válasza:
mindenképpen 17től,alatta semmiképpen sem,mert nem érett rá,és nem felkészült,ráadásul semmiről nem késik le az aki legalább a 17et eléri
2012. jan. 3. 08:23
 20/24 anonim válasza:

Ez szerintem nem kor függő.Akkor legyen az első sex,ha testileg és lelkileg is felkészültél rá,tehát elég érettnek érzed magad hozzá és megtaláltad a megfelelő társat hozzá.A hormonok majd dolgoznak benned és nem fog érdekelni,hogy anyuci azt mondta még korai.Valószínűleg még nem vagy elég érett,vagy nem a megfelelő társat választottad.

Én 15 évesen tapasztaltam meg a sex örömeit és nem bántam meg,semmiféle hátrányát nem éreztem soha,hogy ennyire fiatal voltam.Korán érő típus vagyok...

2012. jan. 3. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!