Mi az a kor amikor normális elveszítteni a szüzességet?
17+
volt ez akkor amikor én 15 éves voltam
mostmár nem értem, 13 évesen belenevelik az ember, hogy már te fiam szexelj 15 évesen??
Nézd kérdező ha úgy érzed hogy szeretnél vele lenni akkor itt az idő, de mondjuk csak azért ne feküdj össze vele mert ő akarja. Ebbe a dologban csak a Te véleményed számít.
17 éves már tényleg készen lehetsz a dologra, egyébként nem kell félni tőle utána csak szebb az élet mert a szex jelentős részét képzi az életnek.
Ez szerintem nem kor függő.Akkor legyen az első sex,ha testileg és lelkileg is felkészültél rá,tehát elég érettnek érzed magad hozzá és megtaláltad a megfelelő társat hozzá.A hormonok majd dolgoznak benned és nem fog érdekelni,hogy anyuci azt mondta még korai.Valószínűleg még nem vagy elég érett,vagy nem a megfelelő társat választottad.
Én 15 évesen tapasztaltam meg a sex örömeit és nem bántam meg,semmiféle hátrányát nem éreztem soha,hogy ennyire fiatal voltam.Korán érő típus vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!