Mit fog szólni a leendő barátnőm, ha megtudja hogy szűz vagyok?
de gáz úgy az első, nem?
olyan kis aranyos fajin gyerek vagyok, nem érdemel meg a prosti, én meg pláne nem őt :D
de amúgy mi változik ha elmegyek a prostihoz? elmondhatom magamról h dugtam, de amúgy ugyanolyan leszek a nőknél.
Szerintem nem lesz belőle semmi probléma, és örülni fog neki.
De akkor ne úgy add elő magad neki, mint a falu bikája... legyél őszinte vele. Meg fogja ő is oldani a helyzetet, ne félj.
nem kell idegeskedni. az én párom elmondta annak idején, hogy nem volt még csajjal amikor neten megismerkedtünk , szóval már az első randin is tudtam róla. még tetszett is a dolog, hogy én lehetek az első.
ha normális a lány akkor örülni fog, v max meglepődik. nálam is ez volt mivel a párom akkor még nem volt 21. csak másfél hónappal később töltötte be. viszont irtó jó pasinak tartom és tartottam akkor is, így meglepett.....
azóta már házasok vagyunk:D szóval jól sült el:)
szerintem az első szex előtt mindenképp el kéne mondanod. rá fog jönni ha idegeskedsz. és fogsz!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!