Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Baj, hogy csak tapasztalt...

Baj, hogy csak tapasztalt férfivel akarom elveszteni?

Figyelt kérdés

Nem akarom, hogy a srác ott bénázzon meg minden az első alkalmamkor, amikor én vagyok a legfontosabb. Olyannal akarom elveszíteni, aki tudja mit csinál, ért a dolgához és nem bénázik, hanem tudja, hogyan szerezzen nekem örömet, és figyel arra hogy tényleg élvezzem én is, nem csak ő.

Túl nagyok az elvárásaim?

2012. jan. 1. 19:25
1 2 3
 11/21 Hanariko ***** válasza:

kedves előttem válaszoló, meglepődtem h lány vagy mikor olvastam a korod és nemed....

na mindegy. az oké hogy kell figyelni a lányra az elsőnél (meg jobb esetben a többinél is) de nehogy már emiatt dobj majd valakit komoly kapcsiban mert kiderül hogy szűz (remélem ezt nem tervezed) ha egy szűz fiú szeret, ugyan olyan odaadó tud lenni és tud rád figyelni...

2012. jan. 3. 20:07
 12/21 anonim ***** válasza:

Hát az illető nem szűz fiút akar, nekem úgy jött le.

Annyiból lehet baj, hogy a fiúk nézik, ki hány fiúval volt, és szűz nő könnyebben talál párt.

Egyébként azt hittem, amikor a lány oda adja a fiú a fontos:)

2012. jan. 4. 11:32
 13/21 omba ***** válasza:

Én is sokkal idősebb nővel vesztettem el... így is elég égőnek éreztem a tudatlanságomat, noha tisztában volt vele, hogy mire számíthat.

Az az egyik, hogy nagyon jó is volt.

A másik meg az, hogy éppen ezért, azóta már rengeteg nő látta ennek "hasznát" - egyszerűen az igényes kezdet hatása.

De teljesen megértem azokat, akik az érzelmi oldalra teszik a hangsúlyt, de hát van egy ilyen oldal is.

2012. jan. 4. 17:32
 14/21 anonim ***** válasza:
45%
miért nem olyannal akivel szeretitek egymást ? ne legyél önző...
2012. jan. 14. 22:45
 15/21 anonim ***** válasza:
64%

sszerintem undorító ez a gondolkozás mód.

nem sokkal szebb, ha két fiatal szerelmes van és együtt tapasztalják meg az életet?

mint egy 14 éves pisca a 25 éves pedofil fas*ijával?

ez rémes, hát idefajul a világ? romantikáról nem hallottatok még?

2012. jan. 14. 23:09
 16/21 Hanariko ***** válasza:
egyetértek veled meycry
2012. jan. 14. 23:45
 17/21 anonim ***** válasza:
Igen sajnos odáig fajult ez a világ, hogy ha 25 év alatti dug meg 14 évest az normális.
2012. jan. 15. 12:39
 18/21 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy, kérdező?

Volt már valamilyen kapcsolatod?

2012. jan. 15. 18:30
 19/21 anonim ***** válasza:

A lányok jelentős része gondolkodik úgy, ahogyan te leírtad! Ennek köszönhetem, hogy 30 és 50 éves korom között 7 szűzlány ajándékozott meg a bizalmával. Eleinte teljesen értetlenül álltam a jelenség előtt, hogy miért velem (30 év felett)akarnak ezek a fiatal lányok szexelni és miért nem a magukkal egykorúakkal. A válaszok általában ezek voltak: Mert biztonságban akarom tudni magam minden szempontból! A védekezés szempontjából, és a diszkréció szempontjából is. Abban bízom, hogy egy tapasztalt férfi gyengédebb, figyelmesebb és odaadóbb lesz!Félek, hogy fájni fog és egy idősebb férfi talán jobban tudja, hogy kell csinálni, hogy ne fájjon.

Be kellett ismernem, hogy igazuk van, akik ezt gondolják.

És még legtöbbször szerelem is volt. Talán nem olyan intenzív és eszement, mint tizenéves partnerrel, de akivel sikerült azóta beszélnem, azt mondta, nem bánta meg, hogy akkor így döntött.

2012. szept. 24. 00:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Előző: és hol lehet ilyen lányokat találni? :)
2012. szept. 24. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!