Baj, hogy csak tapasztalt férfivel akarom elveszteni?
Nem akarom, hogy a srác ott bénázzon meg minden az első alkalmamkor, amikor én vagyok a legfontosabb. Olyannal akarom elveszíteni, aki tudja mit csinál, ért a dolgához és nem bénázik, hanem tudja, hogyan szerezzen nekem örömet, és figyel arra hogy tényleg élvezzem én is, nem csak ő.
Túl nagyok az elvárásaim?
Olyannal akard elveszteni, akit szeretsz annyira, hogy kívánod Őt.
Ha nem így teszel akkor nem lesz jó, csak bután dugtál egyet.
Örökre emlékezetes marad az első.
Nem túl nagyok,én is egy tapasztalt férfire vártam és jött is,és nem bántam meg...:)
21L
Nem csak még nem tudod, hogy ez hogy még hogy is működik igazán. :)
Én is és a barátom is tapasztalatlan voltunk. És számítottam rá, hogy az elején nem lesz valami vérprofi, de hát istenem... szeretem és valahol neki is el kell kezdeni :)
De meglepődtem ,mert nagyon gyengéd volt és figyelmes velem. Igaz nem jutottam el a csúcsra, de az legalább annyira az én felelősségem is mint az övé, mivel akkor én még nem tudtam, nekem mi a jó :)
Szóval gond nincs, de mire oda érsz, már sok mindent átértékelsz majd.
22/L
Ha neki is te vagy az első, akkor ő is ugyanannyira fontos, nem ???
Olyannal jó, akivel szeretitek egymást és odafigyeltek a másikra.
Egyébként sosem tudhatod biztosan, hogy ki mennyire tapasztalt vagy hozzád passzoló az ágyban, úgyhogy szerintem ne ebből indulj ki.
mivel hogy szüz vagy ne nagyon éld bele magad,hogy elsöre olyan jó lesz egy tapasztalt idösebbel.
elég kevés lány mondja,hogy a szüzességét nagyon remekül vesztette el.
inkább azt hallom tölük,hogy rossz volt.
miért lenne baj, egy lánynak fontos az első...jogos elvárás h az elsőnél rád figyeljen, utána már foglalkozhat magával, meg h mindkettőtöknek klassz legyen, de csak a lányoknál erény a szüzesség, ezért nekünk fontosabb is hogyan veszítjük el...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!