Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány évesen ajánlatos elveszte...

Hány évesen ajánlatos elveszteni a szüzességet?

Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 14:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
10
2011. dec. 31. 14:18
 2/16 anonim ***** válasza:
Mi van, azt nem vette el neked az orvos mikor megszülettél?? De gáz!
2011. dec. 31. 14:19
 3/16 anonim ***** válasza:

Minél később.

Valaki minél korábban kezd el szexuális életet élni, és minél több partnere van/ volt, annál nagyobb a méhnyakrák kialakulásának kockázata. Persze ha a kettő (korai kezdés+sok pasi) együtt van jelen, akkor még nagyobb a kockázat.

Mindenképp akkor tanácsos, ha már átesett valaki a testi és lelki felnőtté váláson.

2011. dec. 31. 14:20
 4/16 anonim válasza:

xD 10 :D lol...

nem tudom. szerintem nem fiatalon. mármint akkor amikor az ember már agyilag eléggé felnőtt, már nem gyerekes, és úgy érzi, hogy már neki jó lenne. ez mindenkinél változó. lehet hogy pl már 16 évesen valaki (O.o... :I) vagy van aki 20 évesen veszti el azokból az okokból amiket felsoroltam.

2011. dec. 31. 14:21
 5/16 anonim ***** válasza:

Most nehogy már más mondja meg neked hogy mikor vagy rá elég érett! :S

Te érzed,te tudod! De ha felmerül benned ez a kérdés akkor még semmi képen!

2011. dec. 31. 14:23
 6/16 A kérdező kommentje:
Ti hány évesen vesztettétek el?
2011. dec. 31. 14:26
 7/16 anonim ***** válasza:

Ha csak a testi érettséget nézzük akkor 17-18. Addigra hormonálisan már teljesen rendben vagy.

Ha társadalmi oldalát nézzük, akkor 18 fölött, mivel aki szexel az tudomásul veszi, hogy NINCS 100%-os fogamzás gátlás, így ha becsúszik a baba, akkor már el tud menni dolgozni, vagy megkeresheti a pénzt az abortuszra, esetleg nem esik ki idő a suliba ,amíg lebonyolítja az örökbe adást.

A lelki érettséget nézve pedig... nos ez változó. Mert mindenki másként érik fel szellemileg a feladathoz. Szóval valaki akár 15 évesen is de van aki még 30 évesen se, szóval erre nem lehet mit mondani.

Mindent összevetve: min. 17 éves kortól.

De ez esetenként változó.

2011. dec. 31. 14:27
 8/16 anonim ***** válasza:
18
2011. dec. 31. 14:27
 9/16 anonim ***** válasza:
20 évesen vesztettem el
2011. dec. 31. 14:28
 10/16 anonim válasza:
3-4
2011. dec. 31. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!