Fáj az első sex? :$
Szia!
Változó. Van akinek fáj, van akinek nem. Ezt nem lehet előre megmondani. Nekem pl. nem fájt, de van olyan ismerősöm akinek igen. Szóval nem lehet erre azt mondani, hogy igen, de azt se hogy nem.
Egyébként gondolom ez még csak elméleti kérdés. Csak egy dologra figyelj, hogy védekezzetek, és olyan partnert válassz akiben 100%-ig megbízol!
19L
De fáj ám. Most gondolj bele, a hüvelyed kb. 1 cm minden irányba, hosszúságra ~10, ráadásul ott a szűzhártyád is.
1. NAGYON fáj amikor átszakad a szűzhártya (tele van erekkel, idegekkel szóval vérzik is és nagyon fáj is)
2. A hüvelyedbe valószínűleg nem egy 1 cm vastag 10 cm hosszú pénisz (kuki) fog bemenni, hanem inkább egy 9 cm széles 18 cm hosszú, ahol azért ki kell tágítani ám a hüvelyed.
Egy szó mint száz: életed egyik legnagyobb fájdalma lesz. A szülés azért megelőzi.
Szerintem addig, amig érdekel CSAK !!!
az normális..
15-ös válaszolónak.
Hát képzeld 15 voltam mikor elvesztettem és nem fájt. Ez nem a kortól függ. Ha nem durr bele módon akarjátok csinálni, hanem odafigyeltek egymásra akkor nem annyira fog. Mellesleg a szűzhártya nem csak akkor szakadat át, hanem mondjuk a tampontól is, vagy az erőteljesebb sporttól. Sőt, vannak olyanok akiknek annyira rugalmas, hogy nem is szakad át, és egyáltalán nem kötelező hogy vérzéssel járjon.
19L
2011-12-29 01:08 válaszoló vagyok!!
Én abszolút értelmetlennek találom a reagálásod arra amit írtam, ugyanis ha már neked nem lehet jó éjt kívánni éjjel akkor vagy elvette ez a téma az eszed, vagy én nem tudom már bocs, mert tudtommal azért még senki nem lázadt be, hogy valaki jó éjt kíván neki, sőt..!! Meg se haragudj, de ha fáj olvasnod, hogy kislány vagy még ne kérdezgess ilyeneket!! Biztos nem mindenki fog kioktatni egy 13 évest ilyen dolgokról! Ezért még megsértődnöd is felesleges már bocs!! Majd eljön az idő pár év múlva amúgy is és majd megérzed te magad, hogy fáj-e!! Amúgy van kis korkülönbség, így ne várd, hogy elnézést kérek azért amit akkor írtam amire úgy reagáltál!! 26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!