Szeretek puncit nyalni és nem esik nehezemre! Akkor a lányok többsége miért nem szeret szopni?
Utolsó!
Elkezded, majd közlöd, hogy hamarosan folytatod, de előbb dolga van...
Én utálom csinálni. Párom nem is kért rá, de imádom az én drágámat úgy hogy 1 év után rávettem magamat (most vagyunk 2 éve együtt). Ő meg élvezi a nyalakodást, sose kellett kérnem rá és jól is csinálja. Mondjuk eléggé pokróc akrobata. :D
Amúgy az egy dolog hogy a csaj szereti-e vagy sem, de attól mindegy ha rosszul csinálja nem? Attól hogy te szereted kinyalni attól még nem biztos hogy jól csinálod (sőt). Meg attól hogy te szereted csinálni egyáltalán nem biztos hogy a másik szeretni fogja a fordítottját. Ugyanis te csak nyalakodsz, de pl ha tisztességes mérettel áldotta meg a férfiút a sors akkor nem túl jó dolog csinálni. Nyomj le a torkodon egy banánt egybe hámozás nélkül és meglátod mért nem élvezik a lányok. :D
Márpedig az én páromnak tisztességes méretei vannak. (néha már túl nagy is.. )
21/f:
Hogy mi az oka, az szerintem egyénenként változó.
Nekem volt olyan barátnőm, aki imádta ha neki csináltam, és ő is imádta nekem csinálni, és le is nyelte. Még ízlett is neki. Kísérletezgettünk is. Az ananász meg az édes gyümölcsök és a csoki tényleg pozitív hatással van az ízre, míg egy kis alkoholizálás után romlik a helyzet.
Volt olyan is aki megmondta, hogy nem élvezi annyira ha neki csinálják, és ő sem igazán szereti "mert megalázó"...
Viszont volt olyan barátnőm is, aki annyira nem élvezte, ha nyaltam, viszont ő egy pár hónap után csinálta nekem, úgy hogy nem is kértem rá soha. Onnantól rendszeresen csinálta, pedig egyszer sem kértem! Ja és ráadásul szűz volt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!