Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én vagyok ennyire régimódi,...

Én vagyok ennyire régimódi, vagy ez már tényleg túlzás?

Figyelt kérdés
Elővettem régi újságokat, amiket régebben nagyon szerettem. És hát az állam leesett. Amikor azokat az újságokat olvastam, még más volt a gondolkodásom, mert nem fogtam fel a súlyát. És most, ahogy ráeszméltem, hogy egy csomó lány, 14 éves kora körül elveszti a szüzességét, hát az megdöbbentő. Olvasgattam egy bejegyzést, valami Fruzsi naplója. A lány 14 éves, még csak ki se merte mondani, hogy szex, csak folyton "AZ"-nak hívta. Miért jó ez? És igen, talán én az őskorból jöttem, hogy várnék az esküvőig...
2011. dec. 21. 17:18
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Az a kislany vagyok...es ez az oldal meg nem a vitara van
2012. jan. 7. 19:48
 22/23 anonim ***** válasza:
akkor mire? a vitával mi a baj? amúgy feltett egy kérdést,és mi válaszoltunk ha nem tetszik akkor nem kell elolvasni,amúgy is nem tudom 13 éves kislány miért nem csinál valami hasznosabbat így szombat este,mint hogy ül és olvassa a gyakorikérdéseket
2012. jan. 7. 19:54
 23/23 anonim ***** válasza:
pl olvass egy könyvet,vagy nézz egy filmet,vagy akármi nem beugatni kell itt mer tunatkozol
2012. jan. 7. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!